Ram bozulur diyen arkadaşı raporladım, yanlış bilgilendirme aldı zaten. Ram'ler kolay kolay bozulmaz. Attığın linkteki Ram'ler üst seviye değil, daha iyi bir ramim olsun dersen ikinci el alabilirsin ama anakartın h310 old. için alsan da bi fark olmayacak o yüzden uğraşmak istemezsen Hikivison'u alıp geçebilirsin.hocam biriniz fark etmez zor bozulur benzeri diyor diğeriniz ramler çabuk bozulabilir diyor ben ne yapayım şimdi 2.el alıcağım eğer bunlar iyi değilse (curicial balistiks- hyperx fury serilerinden)...
Mesaj otomatik birleştirildi:
game master daha hoş duruyordu onunla arada kaldım için açtım konuyu zaten bende overclock vs işim yok ramle zaten tek işim bilgisayarı çalıştırsın ve bi tık uzun ömürlü olsun zaten başka amacım yok ama galiba az çok karar sahibi oldumRam bozulur diyen arkadaşı raporladım, yanlış bilgilendirme aldı zaten. Ram'ler kolay kolay bozulmaz. Attığın linkteki Ram'ler üst seviye değil, daha iyi bir ramim olsun dersen ikinci el alabilirsin ama anakartın h310 old. için alsan da bi fark olmayacak o yüzden uğraşmak istemezsen Hikivison'u alıp geçebilirsin.
hocam bu rami alsam bir sakınca olur mu yani 3yıl garanti verilmiş amaramin kolay bozulduğunu ilk defa duydum, adamlar ömür boyu garanti veriyorlar ramlere, kolay bozulan parça olsa ömür boyu garanti verilmezdi. bilgisayarda başka hangi parçaya ömür boyu garanti veriyorlar?
evet tek modül 8 alacağım ileride bi 8 daha ekleme planım var...hocam bu ramler hakkında hiçbir bilgim yok sadece hikvisionu isim olarak duydum o yüzden net bir şey diyemiyorum maalesef. 1 adet mi ram alacaksınız?
anladım tamamdıro fiyata en mantıklı hikvision gibi duruyor, aceleniz yoksa biraz bekleyip indirim kovalayabilirsiniz belki. 520-540 TL lere de xpg nin ramleri mevcut
başka ram göremedim maalesef