Neler Yeni

Yardım Hangi Rami Tercih Etmeliyim?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hocam biriniz fark etmez zor bozulur benzeri diyor diğeriniz ramler çabuk bozulabilir diyor ben ne yapayım şimdi :D 2.el alıcağım eğer bunlar iyi değilse (curicial balistiks- hyperx fury serilerinden)...
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D
Ram bozulur diyen arkadaşı raporladım, yanlış bilgilendirme aldı zaten. Ram'ler kolay kolay bozulmaz. Attığın linkteki Ram'ler üst seviye değil, daha iyi bir ramim olsun dersen ikinci el alabilirsin ama anakartın h310 old. için alsan da bi fark olmayacak o yüzden uğraşmak istemezsen Hikivison'u alıp geçebilirsin.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Ram bozulur diyen arkadaşı raporladım, yanlış bilgilendirme aldı zaten. Ram'ler kolay kolay bozulmaz. Attığın linkteki Ram'ler üst seviye değil, daha iyi bir ramim olsun dersen ikinci el alabilirsin ama anakartın h310 old. için alsan da bi fark olmayacak o yüzden uğraşmak istemezsen Hikivison'u alıp geçebilirsin.
game master daha hoş duruyordu onunla arada kaldım için açtım konuyu zaten bende overclock vs işim yok ramle zaten tek işim bilgisayarı çalıştırsın ve bi tık uzun ömürlü olsun zaten başka amacım yok ama galiba az çok karar sahibi oldum
teşekkürler :D

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
ramin kolay bozulduğunu ilk defa duydum, adamlar ömür boyu garanti veriyorlar ramlere, kolay bozulan parça olsa ömür boyu garanti verilmezdi. bilgisayarda başka hangi parçaya ömür boyu garanti veriyorlar?

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
ramin kolay bozulduğunu ilk defa duydum, adamlar ömür boyu garanti veriyorlar ramlere, kolay bozulan parça olsa ömür boyu garanti verilmezdi. bilgisayarda başka hangi parçaya ömür boyu garanti veriyorlar?
hocam bu rami alsam bir sakınca olur mu yani 3yıl garanti verilmiş ama :D

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
hocam bu ramler hakkında hiçbir bilgim yok sadece hikvisionu isim olarak duydum o yüzden net bir şey diyemiyorum maalesef. 1 adet mi ram alacaksınız?

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
hocam bu ramler hakkında hiçbir bilgim yok sadece hikvisionu isim olarak duydum o yüzden net bir şey diyemiyorum maalesef. 1 adet mi ram alacaksınız?
evet tek modül 8 alacağım ileride bi 8 daha ekleme planım var...

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
o fiyata en mantıklı hikvision gibi duruyor, aceleniz yoksa biraz bekleyip indirim kovalayabilirsiniz belki. 520-540 TL lere de xpg nin ramleri mevcut
başka ram göremedim maalesef

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
o fiyata en mantıklı hikvision gibi duruyor, aceleniz yoksa biraz bekleyip indirim kovalayabilirsiniz belki. 520-540 TL lere de xpg nin ramleri mevcut
başka ram göremedim maalesef
anladım tamamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,528
Üyeler
166,018
Son üye
muqab1907
Top Bottom