Yardım Hangi Sağlayıcıya Geçeyim?

AnılFlex

80+
Reaksiyon skoru
12
yasadigim yere fiber optik altyapi yapiliyor daha kullanima acilmadi ve benim turk telekom taahhutum bitti fiber altyapisi turktelekom ile yapiliyor ama diger firmalarda bu altyapiyi kullaniyor burada hangi saglayiciya gecmeliyim fiyat olarak fazla oluyor turk telekom simdi gecicem ve fiber kullanima acildiginda onu kullanmamida saglicak bir saglayici lazim

yasadigim yere fiber optik altyapi yapiliyor daha kullanima acilmadi ve benim turk telekom taahhutum bitti fiber altyapisi turktelekom ile yapiliyor ama diger firmalarda bu altyapiyi kullaniyor burada hangi saglayiciya gecmeliyim fiyat olarak fazla oluyor turk telekom simdi gecicem ve fiber kullanima acildiginda onu kullanmamida saglicak bir saglayici lazim
Şu an VDSL mi var altyapıda?
Turknet 1.000 mbit i açmış TT altyapısı ile. Denenebilir

evet vdsl suanda fiber daha kullanima acilmadi
Aslında taahhütlü paketler mantıklı ama fiber e geçeceksin, bu süreç ne kadar sürer belli olmaz.
Turknet kullandım eskiden. Fena değildir.

taahhutlu ile taahhutsuz olanlar arasinda taahhut disinda ne fark var
Önceden taahhutsuz almak mantikliydi, neresi ucuzsa geciyordun. Firmalar,Tt den port kiralayip onlardan ucuza veriyorlardi. Simdi hem enflasyon hem de eskisi gibi ucuza da vermiyorlar, ozellikle fiber tiksek hızlarda. Tt den 18 ay taahhut veriyorsun, 18 ay ne ödediğini biliyorsun, zam gelmes korkusu yok
Bir de herhangi bir sorunda altyapi sahibi tt oldugu icin her zaman tt müşterilerine oncelik veriyorlar

Şimdi bende türknetçiyim, ttkom dediği hızı stabil veremiyor nedense, altyapı kendisinin ama olmuyor.100 alıyorsun 80 veriyor. Ama türknette kilit açık 100 alıyırsun o 120 veriyor. Hat neyi desteklerse, hani demiyor sen 50 alıyorsun vesaire. Taahhüt yok, 8-9ayda zam geliyor. Ama bir kampanya yapıyolar karta 6 taksit 1 senelik ödüyorsun. Şimdi bir örnek vereyim 100mpbs alıyordum 500 lira türkentten paketi 5 ay önce yeniledim. 1 senelik, ilk 6 ay 1000 lira kalanına ücret ödemiyorum. Şuan ne kadar ttkom? baktım 18 aylık paketler var 100 mbps 750 liraya geliyor, Çok farkta yokmuş. Hizmet açısından kardeşim oturduğun bölgede sık sık altyapı problemi olacaksa zaten internet alma yani farklı bir şey bulmaya çalış, ben türknet kulanıyırum 5-6yıldır. 5kez iletişime geçmişimdir problem var diye ki yok. Hatırlamıyorum. Bir sefer yeni alt yapı kurulan bir yerde taşındık, şöyle bir problem oldu intwrneti açtılar sonra dediller ki alt yapı hazır dwğil kapattılar 😂😂😂 millenicom kullanmıştım. İptal ettiremedim ikna ettiler 1 ay sonra alt yapı iptal oldu, cayma parası kurulum parası ödemek durumunda kaldım. Hayatta önermem...

Türk Telekom ile devam et en ucuz o veriyor. Benim da taahhüt bitmişti biraz baktım foruma da sordum daha ucuza veren yoktu mecbur yeniledim taahhütü 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,427
Üyeler
187,045
Son üye
ismailari45
Geri