Hangi saglayiciya gećeyim?

Birde siz firma onerin ben zamani bitinc3 gecerim hem simdilik pek oyle seyler ile uğrasamiyorum
Ben türknet ve milleni öneririm bölgende hangisi daha iyi hizmet sağlıyorsa. Ama türknette müşteri hizmetleri şikayeti biraz daha fazla

Ben türknet ve milleni öneririm bölgende hangisi daha iyi hizmet sağlıyorsa. Ama türknette müşteri hizmetleri şikayeti biraz daha fazla
Millen hem daha ucuz galiba millen seçicem

o da doğru ama benim karşı komşum vodafone kullanıyor. bakın bu genel müdürlüklerin sıklıkla yaptığı bir şey. mesela türk telekom abonesi birisi arıza yaşıyor ertesi gün geliyorlar. vodafone'lu birisi yaşıyor 2 gün sonraya atıyorlar. ilçe genel müdürlükler değil direkt genel müdürlük yapıyor bunu. talimat böyle. kendi firmasına öncelik vermek zorunda.
Bilmiyorum şimdiye kadar yaşamadım ama türk telekomdayken hız sorunu olup aradığımda hep değerler normal dendi. Ve 24mbps 105tl fiyat çıkıyordu 35'e allah bilir kaç çıkar. 1gün fazla beklerim daha ucuza kullanırım daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Millen hem daha ucuz galiba millen seçicem
Tavsiye ederim hiç internetsiz kalmadan geçişim yapıldı memnunum şu ana kadar

Bilmiyorum şimdiye kadar yaşamadım ama türk telekomdayken hız sorunu olup aradığımda hep değerler normal dendi. Ve 24mbps 105tl fiyat çıkıyordu 35'e allah bilir kaç çıkar. 1gün fazla beklerim daha ucuza kullanırım daha iyi

Tmm o zaman

bakın benim bahsetmek istediğim şey şu. birincisi adam demiş ki benim daha 1 yıl taahhüdüm var. yani bozamaz.

Geri