Neler Yeni

Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar altyapım 68 mbps destekliyor fakat modem arayüzünde ulaşabileceğim hızın 93 mbps olabileceği yazıyor.Şuan Türk Telekom kullanıyorum ve memnunum fakat hız değerimi arttıramıyorum.Müşteri hizmetlerine bağlanmak kolay oluyor.Sıkıntı yaşamayacağım ve müşteri hizmetlerine bağlanmada zorlanmayacağım sağlayıcı öneriniz var mıdır? Ve TürkNet gigafiber için bölgemde ki çalışmalardan nasıl haberdar olabilirim?

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Ben zamanında Türknet kullandım ve pişman oldum. Hayatımda o kadar bot ile iletişim kurmamıştım. Şimdi nasıl bilmiyorum ama eğer eski usülse asla bulaşma derim. Yıllardır Türk telekom kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben zamanında Türknet kullandım ve pişman oldum. Hayatımda o kadar bot ile iletişim kurmamıştım. Şimdi nasıl bilmiyorum ama eğer eski usülse asla bulaşma derim. Yıllardır Türk telekom kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım.
Türk telekomda paketimi 100 mbps yapmak istediğimde yapamayacaklarını alt yapımın 100 mbps paketi desteklemediğini söylediler ama bana gelen 68 mbps ve modem arayüzünden baktığımda da 93 mbpsye kadar gelebileceği yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknet gigafiberin bölgeme gelmesi için ne yapabilirim?

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Türk telekomda paketimi 100 mbps yapmak istediğimde yapamayacaklarını alt yapımın 100 mbps paketi desteklemediğini söylediler ama bana gelen 68 mbps ve modem arayüzünden baktığımda da 93 mbpsye kadar gelebileceği yazıyor.
Şuan ki hız değerin nedir hocam ?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Furkan Demirtaş

Türknet gigafiberin bölgeme gelmesi için ne yapabilirim?
Mümkün olduğunca fazla istekte bulunulması gerekli bölgende.

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Garip hocam pek anlamam ama alt yapı olarak hazır olmadığı ve sorun yaşabileceğin yükseltmiyor olabilirler diye düşündüm.

Bu arada senin bölgende alt yapı ile ilgili bir çalışma var mı diye sorabilirsin Türk telekom a eğer varsa beklemeni öneririm.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar altyapım 68 mbps destekliyor fakat modem arayüzünde ulaşabileceğim hızın 93 mbps olabileceği yazıyor.Şuan Türk Telekom kullanıyorum ve memnunum fakat hız değerimi arttıramıyorum.Müşteri hizmetlerine bağlanmak kolay oluyor.Sıkıntı yaşamayacağım ve müşteri hizmetlerine bağlanmada zorlanmayacağım sağlayıcı öneriniz var mıdır? Ve TürkNet gigafiber için bölgemde ki çalışmalardan nasıl haberdar olabilirim?
tabikide comnet dicem yetkili gibi görünücem =)
şaka bir yana comnet kadar sorunsuz yüksek hızlı bir fırma daha görmedim sorun olursa cevaplarım

ıss in inceleemesini yapacağım bir ara ama zamanım olmuyor

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mehmed emin Tosun
50 mbps paket modeme gelen hız 58 mbps
hocam bende bir kaç aya kadar 16 mbps altyapı ile yetiniyordum yakın zamanda erişim kabini getirdiler ve altyapımız 82 mbps oldu istersem 100 mbpslik paket alabileceğimi ama tavsiye etmediklerini belirttiler eğer altyapınız yeterli değilse bence gerek yok. Türkneti de bir arkadaşım kullanıyor bildiğim güzel yanı paketlendirme yok altyapınız ne ise onu veriyor yani hızınız artsın istiyorsanız Türkneti deneyebilirsiniz zaten taahhüt yok ilk ayda iade sağlıyorlar sanırsam.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Garip hocam pek anlamam ama alt yapı olarak hazır olmadığı ve sorun yaşabileceğin yükseltmiyor olabilirler diye düşündüm.

Bu arada senin bölgende alt yapı ile ilgili bir çalışma var mı diye sorabilirsin Türk telekom a eğer varsa beklemeni öneririm.
Alt yapı çalışması yapacaklarını bildirdiler nisan 23'te sanırım.Gece 2-6 arası internet kesintisi olacakmış.

şaka bir yana comnet kadar sorunsuz yüksek hızlı bir fırma daha görmedim sorun olursa cevaplarım

Fiyatları önemli benim için hocam ortalama olara diğer sağlayıcılar gibi 200-250 bandında olması önemli

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mehmed emin Tosun

hocam comnet hakkında kulaktan dolma bir bilgi duydum. Eğer müşteri hizmetleri onlara kaba davrandığını hissederse aboneliğinizi iptal edebilir gibi bir şeydi sanırsam doğru mudur?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Alt yapı çalışması yapacaklarını bildirdiler nisan 23'te sanırım.Gece 2-6 arası internet kesintisi olacakmış.

Fiyatları önemli benim için hocam ortalama olara diğer sağlayıcılar gibi 200-250 bandında olması önemli

E ucuz zaten ?

Ekran görüntüsü 2023-04-12 031506.png

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Top Bottom