Neler Yeni

Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
hocam comnet hakkında kulaktan dolma bir bilgi duydum. Eğer müşteri hizmetleri onlara kaba davrandığını hissederse aboneliğinizi iptal edebilir gibi bir şeydi sanırsam doğru mudur?
Comnetin desteği kadar bilgili destek çok az gördüm zaten datacenter olarak yıllarca hizmet vermiş bir firma

öyle bir şey görmüştüm bende ama herhangi bir sorun yasamadım bu sorundan baska yasayanda görmedim arkadas küfür fln etmiş heralde

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Alt yapı çalışması yapacaklarını bildirdiler nisan 23'te sanırım.Gece 2-6 arası internet kesintisi olacakmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatları önemli benim için hocam ortalama olara diğer sağlayıcılar gibi 200-250 bandında olması önemli
O zaman beklemeni tavsiye ederim hocam. Sonuçta uğraştıran süreçler bunlar.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Helixo

80+ Bronze
Arkadaşlar altyapım 68 mbps destekliyor fakat modem arayüzünde ulaşabileceğim hızın 93 mbps olabileceği yazıyor.Şuan Türk Telekom kullanıyorum ve memnunum fakat hız değerimi arttıramıyorum.Müşteri hizmetlerine bağlanmak kolay oluyor.Sıkıntı yaşamayacağım ve müşteri hizmetlerine bağlanmada zorlanmayacağım sağlayıcı öneriniz var mıdır? Ve TürkNet gigafiber için bölgemde ki çalışmalardan nasıl haberdar olabilirim?
türk telekom candır

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Mehmed emin Tosun
Comnetin desteği kadar bilgili destek çok az gördüm zaten datacenter olarak yıllarca hizmet vermiş bir firma

öyle bir şey görmüştüm bende ama herhangi bir sorun yasamadım bu sorundan baska yasayanda görmedim arkadas küfür fln etmiş heralde
tamamdır hocam teşekkürler iyi akşamlar

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Upload hızı artacaktır muhtemelen çünkü alt yapıma VDSL yeni geldi 1 yıl oldu

O 3 aylık falan yazan şey yapacağın ödeme mi yoksa taahüt mü
tahahütsüz ss ini attıgım seyler hizmet süresini uzatmak için seçenekler ister 1 ay uzat ister 3 ay comnete zaten bu yüzden geçtim hem cok ucuz hemde zaam fln gelicek zamana laıyorum 6 ay / 3 ay kafam rahat ediyor

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
tahahütsüz ss ini attıgım seyler hizmet süresini uzatmak için seçenekler ister 1 ay uzat ister 3 ay comnete zaten bu yüzden geçtim hem cok ucuz hemde zaam fln gelicek zamana laıyorum 6 ay / 3 ay kafam rahat ediyor
yani ben 6 ay seçsem de istediğim zaman iptal edebiliyorum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
tabikide baya baya esnek bir firma eğer fiyat , ödeme ucuzluk için bir ıss arıyorsan kesinlikle comnet al ben çok arastırdım en iyisi comnet

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Türknet, superonline ve Türk telekom kullandım. Türknet’te iletişim kuracak kimse yoktu ve sözleşme bittiğinde bile 1 haftada zor iptal ettim ve fax ile dilekçe gönder falan dediler. Kendilerince uzatıp uğraştırıp durdular. Superonline bilgi ve müşteri hizmetleri konusunda iyiydi fakat ara ara çok gittiği oldu internetin ve bilgilendirme yapılmıyordu. Türk telekoma geçince komple rahat ettim. Kesileceği zaman bilgi verdiler. 1 defa sorun oldu onda da aradım direk 2 saatte geldiler ve fiber kablosunu kırmış temizlikçi kesip bağladılar hemen :) Kötü bir tecrübem olmadı şahsen onun için beklemeni öneririm.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

şu ana kadar 14 tane arkadasımı /forumdan vs comneti tavsiye ettim hepsi memnun

Ekran görüntüsü 2023-04-12 032233.png

Türknet, superonline ve Türk telekom kullandım. Türknet’te iletişim kuracak kimse yoktu ve sözleşme bittiğinde bile 1 haftada zor iptal ettim ve fax ile dilekçe gönder falan dediler. Kendilerince uzatıp uğraştırıp durdular. Superonline bilgi ve müşteri hizmetleri konusunda iyiydi fakat ara ara çok gittiği oldu internetin ve bilgilendirme yapılmıyordu. Türk telekoma geçince komple rahat ettim. Kesileceği zaman bilgi verdiler. 1 defa sorun oldu onda da aradım direk 2 saatte geldiler ve fiber kablosunu kırmış temizlikçi kesip bağladılar hemen :) Kötü bir tecrübem olmadı şahsen onun için beklemeni öneririm.
türktelekom gibi bir absürt fiyatları olan bir firmaya geçmeni kesinlikle tavsiye etmem zaten comnet gibi ıss sağlayıcıları yani altyapın eğer türktelekomsa sana gelen destek yine türktelekomun desteği oluyor ( türktelekomun saha desteğide çok basarılı beğeniyorum ben)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
şu ana kadar 14 tane arkadasımı /forumdan vs comneti tavsiye ettim hepsi memnun

Alıntıyı görüntüle

türktelekom gibi bir absürt fiyatları olan bir firmaya geçmeni kesinlikle tavsiye etmem zaten comnet gibi ıss sağlayıcıları yani altyapın eğer türktelekomsa sana gelen destek yine türktelekomun desteği oluyor ( türktelekomun saha desteğide çok basarılı beğeniyorum ben)
Alt yapı tek türk telekomun var bölgede

Türknet'te adresimde gigafiber istiyorum dendiğinde adresine fiber gelmesi için ücret vs alınıyor mu ve mesela geldi diyelim bina da fiber optik kablo tesisatı falan yok evin dışarısından kabloyla binaya geliyo kablo açıktan geçiyo.Diyelim diğer sağlayıcılarda da fiber geldi, bina içerisine fiber tesisatı sağlayıcı ücretsiz mi çekiyor o modemi vs.

Türknet'in hizmeti nasıl farklı alt yapıda?

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Alt yapı tek türk telekomun var bölgede

Türknet'te adresimde gigafiber istiyorum dendiğinde adresine fiber gelmesi için ücret vs alınıyor mu ve mesela geldi diyelim bina da fiber optik kablo tesisatı falan yok evin dışarısından kabloyla binaya geliyo kablo açıktan geçiyo.Diyelim diğer sağlayıcılarda da fiber geldi, bina içerisine fiber tesisatı sağlayıcı ücretsiz mi çekiyor o modemi vs.

Türknet'in hizmeti nasıl farklı alt yapıda?
altyapı meselesi öyle bir şey değil firma talep-hizmet ilkesiyle çalışır eğer çok fazl kişi talep ediyorsa ve firma bundan kazanc sağlayacaksa altyapısı da o bölgeye çok uzak değilse apartmana döşer

altyapı getirmede vs ücret almazlar

fttp ve fttc olmak üzere 2 çeşit altyapı var birisi daireye kadar diğeri ise binanin girişine kadar fiber getirilir ve sonlandırılır iç tasisat bakır kablolarlar yapılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,071
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango