Neler Yeni

Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
altyapı meselesi öyle bir şey değil firma talep-hizmet ilkesiyle çalışır eğer çok fazl kişi talep ediyorsa ve firma bundan kazanc sağlayacaksa altyapısı da o bölgeye çok uzak değilse apartmana döşer

altyapı getirmede vs ücret almazlar

fttp ve fttc olmak üzere 2 çeşit altyapı var birisi daireye kadar diğeri ise binanin girişine kadar fiber getirilir ve sonlandırılır iç tasisat bakır kablolarlar yapılır
bakır kablo 1000 mbps aktarım yapıyor mu ki

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
bakır kablo 1000 mbps aktarım yapıyor mu ki
hayır yapmaz türknetin giga fiber altyapısı dairede sonlandırılan altyapıdır
giga fiber geliceğini pek sanmıyorum konumunuz nedir ?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar altyapım 68 mbps destekliyor fakat modem arayüzünde ulaşabileceğim hızın 93 mbps olabileceği yazıyor.Şuan Türk Telekom kullanıyorum ve memnunum fakat hız değerimi arttıramıyorum.Müşteri hizmetlerine bağlanmak kolay oluyor.Sıkıntı yaşamayacağım ve müşteri hizmetlerine bağlanmada zorlanmayacağım sağlayıcı öneriniz var mıdır? Ve TürkNet gigafiber için bölgemde ki çalışmalardan nasıl haberdar olabilirim?
Netspeed kullanıyorum öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetlerine hemen ulaşabiliyorum ve uygun fiyatlı

Son düzenleme:

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Mustafa
Arkadaşlar altyapım 68 mbps destekliyor fakat modem arayüzünde ulaşabileceğim hızın 93 mbps olabileceği yazıyor.Şuan Türk Telekom kullanıyorum ve memnunum fakat hız değerimi arttıramıyorum.Müşteri hizmetlerine bağlanmak kolay oluyor.Sıkıntı yaşamayacağım ve müşteri hizmetlerine bağlanmada zorlanmayacağım sağlayıcı öneriniz var mıdır? Ve TürkNet gigafiber için bölgemde ki çalışmalardan nasıl haberdar olabilirim?
netspeed kullanıyorum memnunum öneririm
fiyatıda gayet ucuz
davet kodum ile 12 ay boyunca 10 tl indirim sağlıyorlar

PTFE2Q​

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Kendim şahsen Bursa'da oturuyorum. Türk Telekom kullanıyorum. Taahhüt olayı harici her şey çok iyi. İnternet kesileceği zaman bilgi verilmesi. Veyahut herhangi bir arızada hemen müdahale etmeleri gayet iyi. Fiyatlandırma olarak biraz pahalı fakat 2 yıl taahhüt fiyatından yararlanıyorsun.
Diğer ISS sağlayacılarında ise türk telekom altyapısını kullandığı zaman türk telekom saha ekipleri gelir. fakat Türk telekom kendi müşterisine daha fazla öncelik tanıyor. Ama farklı ISS bakmak istiyorum derseniz etrafımda Netspeed kullanan kişiler memnunlar.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bursa Yıldırım
türknetin giga fiber alyapısını geliceğini hiç sanmıyorum dostum

Eğer aklında bir soru kaldıysa comnet veya ISS lar hakkında dm den yazabilirsin

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Furkan Demirtaş
Bölgemde fazla talep olması için ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taahütsüz fiyatı nasıl
Bölgendeki konuştuğun insanlara talep açmalarını söyleyebilirsin, başka yolu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom