Neler Yeni

☀️ Hangi şehirdesiniz ve hava kaç derece?

Bulunduğunuz ilde sıcaklık kaç derece?

• 25 - 30°C

Oylar: 7 12.5%
  • 30 - 35°C

Oylar: 22 39.3%
  • 35 - 40°C

Oylar: 11 19.6%
  • 40°C ve üstü 🔥

Oylar: 16 28.6%

• Oy kullanan toplam üye
    56

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Malumunuz hava sıcaklıkları gün geçtikçe artmaya devam ediyor ve insanların günlük yaşantısını, sağlığını ve planlarını çoğunlukla olumsuz etkiliyor. Bu durum tatilcilere yarar sadece. Bu son yıllarda artmasının en büyük sebebi küresel ısınma ve iklim dengesizliği maalesef.

- Sizler hangi ildesiniz ve kaç dereceyi gördünüz?

Ben Kocaeli'deyim ve maksimum 37°C yi gördük şimdilik. Nem oranı çok fazla olduğu için inanılmaz derecede terliyorum. Klimasız yerde asla durulmuyor beyler. (Adana'dakilere sabır dilerim)
Bu arada klimanın mucidi olan Willis Haviland Carrier için Adana'da teşekkür ve anma amaçlı lokma dağıtıldı.

Alıntıyı görüntüle
İzmir 35°C maksimum 40°C

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Maalesef dünya genelinde küresel ısınmanın etkisi yıllar geçtikçe daha da artıyor.
Bir de akşamları hiç görmediğim değişik değişik böcekler görüyorum. Laboratuvar ortamında böcek üretiyorlar iddiasına inanıcam az kaldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adana , öğle vakti hava durumunda 37 gösteriyor hissedilen 50 civarı
%95 nem çok kötü bir şey ya. Bugün bizim klima su akıtmaya başladı maalesef kullanamıyoruz. Babam baya anlar bu işlerden nemden dedi. Geçen sene de Ağustos başı Temmuz sonu nem çoktu o zaman da su akıtmıştı.

Ellsy

80+ Bronze
Allah size özellikle kolaylık versin sizi hiç düşünemiyorum. Asfalt erimiş, milletin terlikleri asfalta yapışmış. Haberde gösteriyorlardı. Klimasız duramazsınız siz orada
Duramıyoruz valla her saat diliminde çalışıyor

Geçen sene 42'yi görmüştüm. Görüntü ise 27 Temmuz'a ait.
WhatsApp Image 2023-08-01 at 09.48.34.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,720
Üyeler
164,555
Son üye
Wost1n
Top Bottom