Yalnız anakartı yükseltirken şunu bilmen gerekiyor b650 m2 saymazsan sana çok fayda sağlamıyor başka anakartlara göz atabilirsin
Alıntıyı görüntüle
bu modelin olmadığının farkındayım sadece fiyat farkına rağmen değerleri çok yüksek değil diğer anakartları incelemek lazım demek istiyorum.
Yanlış hazırlamadıysam oradaki anakartların modelleri ve özelliklerini burada kıyaslayıp senin işine - bütçene yarayacak kartı seçebilirsin
Epey - Gigabyte A620M DS3H - Gigabyte A620M H - Gigabyte B650M S2H - Gigabyte B650M D3HP AX özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
örneğin A620M-H , B650M S2H modellerinde bios flashback var illa olsun diyorsan bunlara göz atmalısın
son kontrol özeti: 2 tane m2 slotu + Wifi şart ise ve bios flashback'e ihtiyaç yoksa B650M D3HP, bios flashback'e ihtiyaç varsa 1 m2 slotu yeter wifi olmasına gerek yok kablolu olsa yeter diyorsanız A620M H modeli yeterli değerleri sağlayıp fiyat açısından uygun olacaktır böylelikle başka parçaları veya monitöre para ayırabilirsiniz.
aynı zamanda hazır sistem toplama üşenmediğiniz takdirte aynı parçaları başka kasa isimlerinde topladığınızda şaşırtıcı bir şekilde 2 3k ucuza denk gelebiliyor ben bu şekilde 2-3k başka kasaları özelleştirme ile sistemden kâr ettim.