Neler Yeni

hangi sistem alinri??

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Suan icin standart 1080p 7500lu olan sistemi alirsin 1080p de keyifle oynarsin bence ucmaya gerek yok neden boyle diyorum cunku 6650xt alip gectim zaten surekli yeni kart ve teknolojiler cikiyor eskime suresi bana gore biraz hizli
sagolun hocam aklim rtxede ğidiyor ama 8 gb vram var

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Atilla
1080p oynarim 2k cok pahali bide soyle sistemi aldigimda para biriktiricem monitor icin sistem kenarda kalicak hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

arada 10 ile 40 arasinda fps farki oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve yukseltirsem islemciyi yukseltirim galiba ekran kartlari cok pahali
İşlemci yükseltmesi gereksiz 2. Sistemde 1. Sistemde öyle bir şey yapayım derseniz anakart ve ram masrafı da çıkacak. 2. Sistemi alın ilerde ekran kartı yükseltmesi yaparsınız

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
İşlemci yükseltmesi gereksiz 2. Sistemde 1. Sistemde öyle bir şey yapayım derseniz anakart ve ram masrafı da çıkacak. 2. Sistemi alın ilerde ekran kartı yükseltmesi yaparsınız
rx almaya deger mi ne kadar profesyonel e sporcu gorsem rtx kullaniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Atilla
rx almaya deger mi ne kadar profesyonel e sporcu gorsem rtx kullaniyor
Tabii ki değer artık bırakın şu rtx sevgisini. Ve e sporcuların rtx kullanmasının önemi yok çünkü o nvidia karta denk bir amd kart alırsan seni geriye düşüren bir durum kalmıyor. Ve fps oyunları zaten işlemciye dayalı. R5 7500f ile 800-900 fps rahat görürsün valorantta

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Tabii ki değer artık bırakın şu rtx sevgisini. Ve e sporcuların rtx kullanmasının önemi yok çünkü o nvidia karta denk bir amd kart alırsan seni geriye düşüren bir durum kalmıyor. Ve fps oyunları zaten işlemciye dayalı. R5 7500f ile 800-900 fps rahat görürsün valorantta
sagolun hocam, peki bu butceye (24k) toplanacak daha iyi sistem/alinacak daha iyi sistem var mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Paşadöner
merhaba arkadaslae ben 2 sistem arasinda kaldim linklerini soyle birakayim
Bu gencerde neden fiyatlar bu kadar az Nvidia sistemlerdede amd dede

Top Bottom