Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi sistem benim için daha çok iş görür

Bünyamina

80+ Platinum
Valla arada kaldım 2-3k tl daha ekleyip HAQQUS olanı mı alsam yoksa intel olanı mı alsam bilemedim. Bu arada çok teşekkür ederim
Ne demek hocam. Vatandakini alacaksan 19-20k ya çıkıyor devamlı. Bu fiyattan alman daha doğru olur.
Attığımı alacaksan rakipsiz şu an bu fiyata. Özelleştirmeleri yapıp alabilirsin. Fanı eklemeyi de unutma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Kerem Cantürk
Ne demek hocam. Vatandakini alacaksan 19-20k ya çıkıyor devamlı. Bu fiyattan alman daha doğru olur.
Attığımı alacaksan rakipsiz şu an bu fiyata. Özelleştirmeleri yapıp alabilirsin. Fanı eklemeyi de unutma.
Peki hocam son olarak onu gordunuz mu bilmiyorum. İndirim beklemeye değer mi? Bu yeni 30 euro muhabbetleri falan korkutuyor yoksa pcyi hemen sipariş etmeyi planlıyorum, SSD'yi 1tbye çektim psuyu da PF550ye çektim. 24450 tl için süper gibi.

Bünyamina

80+ Platinum
Peki hocam son olarak onu gordunuz mu bilmiyorum. İndirim beklemeye değer mi? Bu yeni 30 euro muhabbetleri falan korkutuyor yoksa pcyi hemen sipariş etmeyi planlıyorum, SSD'yi 1tbye çektim psuyu da PF550ye çektim. 24450 tl için süper gibi.
Evet o fiyata süper. Birde attığım x123 fanı da almanızı öneririm.
Bireysel ürün alanlar için 30 euro gümrük konusunda geçerli aslında. Yanılmıyorsam firmaları etkileyen bir durum yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Kerem Cantürk
Evet o fiyata süper. Birde attığım x123 fanı da almanızı öneririm.
Bireysel ürün alanlar için 30 euro gümrük konusunda geçerli aslında. Yanılmıyorsam firmaları etkileyen bir durum yok.
O zaman indirim falan beklemıyorum ürünü alıyorum, mantıklı olan bu herhalde malum döviz de yükseliyor. Teşekkür ederim x123ü de sipariş geçeyim.

Bünyamina

80+ Platinum
O zaman indirim falan beklemıyorum ürünü alıyorum, mantıklı olan bu herhalde malum döviz de yükseliyor. Teşekkür ederim x123ü de sipariş geçeyim.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Bünyamina

80+ Platinum

svedorn

80+
4060 için fazla bir fiyat. Aynı fiyata 4060ti sistem aldım. Arada geliyor
Sıkıntı olmazsa 4060 ti lı sistemin diğer özelliklerini paylaşabilme şansın var mı? Ben de vatandan 4060 lı sistem aldım 19luk olanı 2 gün önce daha gelmedi bütçem de var aslında ama uygun diye aldım ama hani karşılaşırsam 4060 ti lı uygun bi fiyata diğer parçaları kıyaslayabilmek için. Bulursam ti lı olan iptal edeceğim zaten.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Baya oldu alalı. Modifiye edip 23 bin'e mâl etmiştim. 4060ti 8gb, 16gb ram b550mk anakart, r5 5600 işlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama indirimli ürün denk getirmek için baya beklersini gibi geliyor bana. Ben olsam düz 4060 almak yerine 4060ti 4070 muadili amd ekran kartı alırdım. Daha düşük fiyata gelir muhtemelen

svedorn

80+
Baya oldu alalı. Modifiye edip 23 bin'e mâl etmiştim. 4060ti 8gb, 16gb ram b550mk anakart, r5 5600 işlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama indirimli ürün denk getirmek için baya beklersini gibi geliyor bana. Ben olsam düz 4060 almak yerine 4060ti 4070 muadili amd ekran kartı alırdım. Daha düşük fiyata gelir muhtemelen
Çok sağol. 19 a aldım da gelir gelmez kartı satsam ekleyip ti alsam mantıklı mı? Değer mi sence yapmaya?

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Kendi adıma konuşayım uğraşmak istemem.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Ben de öyle düşünüyorum aslında. Neyse daha sonra indirimde falan denk getirirsem 4060 ti veya 4070 alırım olmadı. Şimdi bunu bi de sıfır diye satmaya çalışıp kullanmadan beklemek saçma olur. Sağolasın.
Rica ederim hocam. Son olarak merak ettiğiniz varsa konu açarak sorunuz. Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiş. Üstüne de bir link bırakayım.

Top Bottom