- Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD'yi de değiştirince 26k yapıyor. Bütçemi aşıyor, lazım olursa sonradan eklerim.Haqqus hocam fakat ssd yi 1tb yapmanı tavsiye ederim 500gb yetmeye bilir
SSD'yi de değiştirince 26k yapıyor. Bütçemi aşıyor, lazım olursa sonradan eklerim.Haqqus hocam fakat ssd yi 1tb yapmanı tavsiye ederim 500gb yetmeye bilir
Hocam bir şey daha soracağım, PSU'yu neden yükseltme gereği duyuyoruz? 550w beslemiyor mu? (SSD'yi de 1tb yapınca 26k oldu o yüzden azaltmaya çalışıyorumStoğu bitmiş seçili gelen kasanın. Normalde 24k oluyordu psu ile. Fena değil yine bu fiyat.
Normalde fazlasıyla yeterli ama işte yok psu patlar yok yanar felan yazıyorlar genellikle. 700w alırsanız markası da iyi hem de verdiğiniz paranın ederi bir ürün. 700w bir psu olduğu için ileride yükseltme yaparsanız daha iyi olur.Hocam bir şey daha soracağım, PSU'yu neden yükseltme gereği duyuyoruz? 550w beslemiyor mu? (SSD'yi de 1tb yapınca 26k oldu o yüzden azaltmaya çalışıyorum
İleride yükseltme yapacağımı düşünmüyorum. Daha çok valorant, fivem ve arada sırada hikayeli oyunlar oynayan biriyim. Bu sistemin fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Herkes PSU yükseltmemi söylemiş ama ileride yükseltme yapmayacak birinin 1200 TL verip everest 550w'u FSP 700w yapmasına gerek var mı?Normalde fazlasıyla yeterli ama işte yok psu patlar yok yanar felan yazıyorlar genellikle. Bende 700w alırsanız markası da iyi hem verdiğiniz paranın ederi. İyi ve 700w bir psu olduğu için ileride yükseltme yaparsanız daha iyi olur.
Eğer o haliyle almak istiyorsanız da alabilirsiniz yani. O sistem 300w kullanır aşağı yukarı tam yükte.
Yükseltme yapmayacaksan gereksiz ama kaliteli bir psu kullanmak istiyorsan gerekli.@Bünyamina hocam üstte yazdığıma cevap verebilir misiniz? Ona göre bugün PSU'yu değiştirip alacağım da. Yükseltme yapmayacak biri için gerekli mi?
Hocam ben bu sisteme ileride en fazla ramini yükseltirim. Başka bi yükseltme asla yapacağımı düşünmüyorum. Bu durumda default PSU yeterli olur mu, olmaz mı?Yükseltme yapmayacaksan gereksiz ama kaliteli bir psu kullanmak istiyorsan gerekli.
Ramın kullandığı güç max 5w dır. Sistemin benzerini ben kullanıyorum. 300w max yükte güç çekiyor. Yeterli zaten.Hocam ben bu sisteme ileride en fazla ramini yükseltirim. Başka bi yükseltme asla yapacağımı düşünmüyorum. Bu durumda default PSU yeterli olur mu, olmaz mı?
Peki hocam bu konuya 2-3 kişi psu değiştirmemi söyledi, 500w yeterliyse niye değiştirip almamı söylediler?Ramın kullandığı güç max 5w dır. Sistemin benzerini ben kullanıyorum. 300w max yükte güç çekiyor. Yeterli zaten.
Çok kaliteli değil ondan öyle söylüyorlar. Birde hurafeler yayılmış yanar patlar gibi biraz da bunun etkisi var tabi.Peki hocam bu konuya 2-3 kişi psu değiştirmemi söyledi, 500w yeterliyse niye değiştirip almamı söylediler?