Knk aslında GameGaraj dan almak istiyorum ama babam yok intertten kart bilgileri girersek dolandirilim diye tanıdık tan alalım diyor bende dil döktüm guvenilir diye ama anlamıyoBu sorumu?
2. sistemdeki işlemci çok daha iyi, ekran kartı 1650(SUPER) 1. sistemde düz 1650 rx570 den kötü bir kart. Kesinlikle 2.sistemi al.
Peki herhangi bir sorun yaşadınmı kablo eksikliği veya psu bozukluğu anakart tam monte olmaması vesaire birde kaç günde geliyor alacağım daDostum bunu babana okutabilirsin, Ben game garajdan sistem aldım ve gayet hızlı sorunsuz bir firmalar alan bir sürü arkadaşda var forumda sistemleri gayet iyi ve piyasada en uygun sitelerden biri kendileri, exa bilgisayarın alt firması kendileri 18 yıllık exa bilgisayar ın güvenilirliği tartışılmaz zaten şuan PC ye sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. Memnunum
Hiçbir sorun yaşamadım hepsi sorunsuz ürünlerin, 2 günde elime ulaştı şehir dışındakilerede max 3 günde geldi.Peki herhangi bir sorun yaşadınmı kablo eksikliği veya PSU bozukluğu anakart tam monte olmaması vesaire birde kaç günde geliyor alacağım da
TeşekkürlerHiçbir sorun yaşamadım hepsi sorunsuz ürünlerin, 2 günde elime ulaştı şehir dışındakilerede max 3 günde geldi.