Hangi sistem daha mantıklı?

Reaksiyon skoru
233
Sadece oyun olarak kullanılacak
Sizce hangisi daha iyi siyah olan mı sarı olan mı?
IMG_20200620_040326.webp
15926150349771915424650.webp

Alttaki daha iyi kasa önü mesh almaya çalişin işlemci olarak r3 3100 de bakabilirsin.
1600 af daha ileriye dönük çoklu çekirdek performansı da çok daha iyi sadece oyun için kullanılacak evet ama ilerideki oyunlar çoklu çekirdeğe bakacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana kalırsa aynı sisteme 250 TL vermem sen bilirsin yani bence üstteki

1600 af daha ileriye dönük çoklu çekirdek performansı da çok daha iyi sadece oyun için kullanılacak evet ama ilerideki oyunlar çoklu çekirdeğe bakacak

Sistem aynı değil Psu dan ram ine değisik 550w Gamegaraj bir psu yerine 600w collermaster tercih ederim Palit marka yerine Gigabyte tercih ederim 2 ay sonra bileşenlerin çok ısınıyor diye konu açılıyor forumda.

Sistem aynı değil PSU dan RAM ine değisik 550w Gamegaraj bir PSU yerine 600w collermaster tercih ederim Palit marka yerine Gigabyte tercih ederim 2 ay sonra bileşenlerin çok ısınıyor diye konu açılıyor forumda.
Tanınmayan bir marka diye böyle demeniz saçma

Sistem aynı değil PSU dan RAM ine değisik 550w Gamegaraj bir PSU yerine 600w collermaster tercih ederim Palit marka yerine Gigabyte tercih ederim 2 ay sonra bileşenlerin çok ısınıyor diye konu açılıyor forumda.
Peki sana uzun uzun anlatayım kardeşim benim palit yerine gigabyte alırsın ve performansın aynı olur
Kart isinan bir kart değil
Psu konusunda game garajinkiler güvenilir ama dediğin gibi 550 w biri diğeri 600w tercih ederdim bende olsam tabii ki

Ben de bilinen güvenilir bir marka olduğu için onları seçmek istedim 200 farkla alınır mı sence?

Bilinen markalar olduğu için onu seçtim palit i daha önce hiç duymadım o yüzden

Peki sana uzun uzun anlatayım kardeşim benim palit yerine Gigabyte alırsın ve performansın aynı olur
Kart isinan bir kart değil
PSU konusunda game garajinkiler güvenilir ama dediğin gibi 550 w biri diğeri 600w tercih ederdim bende olsam tabii ki
Palit 2200 gigabyte 2100 tl diye gördüm az önce

Tanınmayan bir marka diye böyle demeniz saçma
Tanımadığı için alttaki sistemi seçmek istiyorum ama 200 tl farka değer mi bilmiyorum

Ben de bilinen güvenilir bir marka olduğu için onları seçmek istedim 200 farkla alınır mı sence?

Bilinen markalar olduğu için onu seçtim palit i daha önce hiç duymadım o yüzden

Palit 2200 Gigabyte 2100 TL diye gördüm az önce

Tanımadığı için alttaki sistemi seçmek istiyorum ama 200 TL farka değer mi bilmiyorum
Palit sıkıntı yaratmaz

Dostum tanınmayan marka değil bunlar Türkiye'de çok fazla bilinmeyen markalar yabancı ülkelerde oldukça yaygın ve sorunsuz markalar merak etme alacağın performans aynı olacak ben olsam 200 TL fazladan vermem ama sen bilirsin onun yerine sisteme 1tb HDD alirdim ben

Dostum tanınmayan marka değil bunlar Türkiye'de çok fazla bilinmeyen markalar yabancı ülkelerde oldukça yaygın ve sorunsuz markalar merak etme alacağın performans aynı olacak ben olsam 200 TL fazladan vermem ama sen bilirsin onun yerine sisteme 1tb HDD alirdim ben
İyi de palit ile gigabyte 1660 super arasında 200 tl fark var yani gigabyte yerine palit seçersem üstteki sistemle alttaki sistem arasında 400 tl fark oluyor

İyi de palit ile Gigabyte 1660 super arasında 200 TL fark var yani Gigabyte yerine palit seçersem üstteki sistemle alttaki sistem arasında 400 TL fark oluyor
dostum tamam sen bilirsin demek istediğim şey aynı şeye fazladan ben olsam para vermem istediğini alabilirsin iyi forumlar :)

Geri