HANGİ SİSTEM SİZCE ARKADAŞLAR

Reaksiyon skoru
8

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz bu üç sistem arasında kaldım

HP marka olanında rtx 3060ti çift fanli iki ram var 8/8 olarak(2933/2400 diye tahmin ediyorum) ssd 3500/3000

Arkadaşlar birincisinde sadece ram daha iyi ve biraz fiyatı uygun onu mu alsam rtx 3060ti olan HP'yimi alsam yoksa gamegarajda olan sistemi ryzen5 5600 ve 32 GB ram mi yapıp alsam bı yardımcı olabilir misiniz ?

Ben olsam HP olanı alırdım.
YouTube da bı game test videosu gördüm baya kötü gösterdi kararsız kıldı beni

Bu sistemi de yeni buldum acaba iyi mi

Sırf Asus tuf serisi diye diğeri gigabyte iki ekran kartı arasında niye 1-2 bin lira oynuyor anlamadım

HP marka olanında rtx 3060ti çift fanli iki ram var 8/8 olarak(2933/2400 diye tahmin ediyorum) ssd 3500/3000

Arkadaşlar birincisinde sadece ram daha iyi ve biraz fiyatı uygun onu mu alsam rtx 3060ti olan HP'yimi alsam yoksa gamegarajda olan sistemi ryzen5 5600 ve 32 GB ram mi yapıp alsam bı yardımcı olabilir misiniz ?
Dostum 1 ay kadar beklersen İtopya her ay ayın sistemi çıkartacak. Birkaç gün önce Temmuz'un sisteminde RX 6700 XT ve R5 5600X vardı fiyatı da 12.000 TL idi.

YouTube da bı game test videosu gördüm baya kötü gösterdi kararsız kıldı beni

Bu sistemi de yeni buldum acaba iyi mi

Sırf Asus tuf serisi diye diğeri gigabyte iki ekran kartı arasında niye 1-2 bin lira oynuyor anlamadım
Halen HP daha güçlü ama arada şimdi yaklaşık 2.5K'lık bir fiyat farkı var. bence değmez.

Dostum 1 ay kadar beklersen İtopya her ay ayın sistemi çıkartacak. Birkaç gün önce Temmuz'un sisteminde RX 6700 XT ve R5 5600X vardı fiyatı da 12.000 TL idi.
1 ay zamanım yok malesef bu hafta içinde alacağım o yüzden zaten yardıma ihtiyaç duydum foruma geldim 4 sistem buldum toplamda hangisi iyi bilemedim
Halen HP daha güçlü ama arada şimdi yaklaşık 2.5K'lık bir fiyat farkı var. bence değmez.
Aynen 11k ya gayet iyi görünüyor ama Asus tüf ile aralarında çok mu fark var onu anlamadım o kafamı karıştırıyor zaten diğer parçalarını ozellestirebilirim 13k ya vuracak şekilde mesela ramleri 32gb işlemciyi bı üst model falan yapabilrm Asus tuf ile gigabyte arasında soğutma farkı var biliyorum da bu ne kadar etkili ve gerçekten o fark kaç TL ye kadar değer onu da bilmiyorum

HP olan daha iyi fakat Aquariusun fiyatı iyiymiş.

hp olan daha iyi ama biraz ısınma yapabilir kasa biraz küçük gibi

Burda ki videoda adam i7 10.nesil işlemci ve 3060ti kullanıyor ama herşeyi dusukte fhd 100 FPS anca oynuyor zaten bu video kafamı karıştırdı yani 3060ti olmasına rağmen bu nasıl oluyor

Burda ki videoda adam i7 10.nesil işlemci ve 3060ti kullanıyor ama herşeyi dusukte fhd 100 FPS anca oynuyor zaten bu video kafamı karıştırdı yani 3060ti olmasına rağmen bu nasıl oluyor
İşlemci ekran kartının hızına yetişemiyor bu yüzden darboğaz oluyor. Yani daha güçlü bir işlemci gerekli.

İşlemci ekran kartının hızına yetişemiyor bu yüzden darboğaz oluyor. Yani daha güçlü bir işlemci gerekli.
Benim alacağım i5 11. Nesil olduğu için ve oyunları hep 2k da oynayacağım için bir sıkıntı olur mu yani 2k ultra da genel itibariyle her oyunda 60 FPS alır mıyım ?

Benim alacağım i5 11. Nesil olduğu için ve oyunları hep 2k da oynayacağım için bir sıkıntı olur mu yani 2k ultra da genel itibariyle her oyunda 60 FPS alır mıyım ?
Çoğu oyunda alırsın. Ben olsam Sinerji'dekini alırdım bu arada.

Alırsın genelde. Testteki işlemcide TDP kilidi var ve işlemci de güçlü bir İ7 olduğu İçin baya hız kısıyor işlemci. 11400 de bu durumu yaşamazsın ya da çok az yaşarsın.

Geri