HANGİ SİSTEMİ ALMALIYIM?

BYzin

80+
Reaksiyon skoru
109
Arkadaşlar çoğunuzun bildiği üzere Donanım Arşivi instagram hikayesinde yeni sistemi duyurdu. Ben de pc alacaktım. Şuan aklıma Webtekno'nun Battle Silver sistemi var. (LİNKİ BIRAKTIM) Ama Abdullah Abi yeni sitem çıkaracakmış. Sizce onu beklemeli miyim? Yoksa elimde fırsat varken Webtekno Battle Silver'ı mı almalıyım? Bu arada yeni sistem hangi parçalarla gelir? Tahminlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Webtekno Battle Silver: https://www.incehesap.com/battle-silver-webtekno-gaming-pc-fiyati-43357/

Ben olsam yeni sistemi beklerdim. Ama yinede alabilirsin attığın sistemde güncel.

Bekle o zaman. Attığım sistem çok daha performanslı. Battle silver sizi üzer.
Battle Silver ne gibi üzer. Eğer ekran kartının ısınma probleminden dolayı ise üzeceğini pek zannetmiyorum. Çünkü oynayacağım oyunlar çokta güçlü oyunlar değil. CS:GO-PUBG-ETS2-ATS-ASSETTO CORSA PAYDAY vb.

Ben olsam yeni sistemi beklerdim. Ama yinede alabilirsin attığın sistemde güncel.
Yeni sistemin hangi parçalar ile geleceğini bilmediğimden kararsızım. Çünkü gün geçtikçe fiyatlar artıyor. Fiyatlar daha da artmadan almak istiyorum.

olum dolar 6.65 alma şimdi bari 5 bi gerilesin dicemde gün geçtikçe artıyor ince hesapta alış fiyatı değil dolar kuru kullanıyor o sistem 2 gün önce 5 bin civarındaydı

olum dolar 6.65 alma şimdi bari 5 bi gerilesin dicemde gün geçtikçe artıyor ince hesapta alış fiyatı değil dolar kuru kullanıyor o sistem 2 gün önce 5 bin civarındaydı
Evet daha dün 5600 tl idi. Ben de dolar arttığı için fiyatlar da daha da artmadan almak istiyorum.

Evet daha dün 5600 tl idi. Ben de dolar arttığı için fiyatlar da daha da artmadan almak istiyorum.
olum tamam ülke ekonomisi battıda dolar daha da artmaz heralde 1 hafta daha bekle bence gerçi millet iman diye ibancılara güvenirse dolar 10tl de olur da neyse sen bilin

Geri