Çözüldü✓ hangi sistemi tercih etmeliyim?

juju

80+
Reaksiyon skoru
0

ikisi de 12400f ve rx6700xt parçalarına sahip.
birinin anakartı B660 plus, diğerinin anakartı h610m-k.
3-5 yıl sonra işlemci yükseltirim. 400 lira fiyat farkını da düşünürsek hangisini almak mantıklı?

3-5 yıl sonra işlemci yükseltirim. 400 lira fiyat farkını da düşünürsek hangisini almak mantıklı?
Gaming gen

Kasa psu farkına bile alttaki sistem alınır

Kesinlikle gaminggendeki hocam , ssd ram kasa ekran kartı kalitesi olarak daha iyi ayrıca anakart modelide diğerinden daha iyi .

400 tlden kaçmayın derim alınır gaminggendeki.

Kesinlikle gaminggendeki hocam , ssd ram kasa ekran kartı kalitesi olarak daha iyi ayrıca anakart modelide diğerinden daha iyi .

400 tlden kaçmayın derim alınır gaminggendeki.
sağolun siz böyle diyince aklıma yattı iyice.

bu fiyata bulunabilecek en iyi sistem bu gibi gözüküyor. alternatif sistem tavsiyeniz var mıdır?

sağolun siz böyle diyince aklıma yattı iyice.

bu fiyata bulunabilecek en iyi sistem bu gibi gözüküyor. alternatif sistem tavsiyeniz var mıdır?
Nvidia tarafında sistemler vardı fakat şuanda Dual 3060 ti ekran kartı stoklarda bulunmuyor bu yüzden sistemlerinde stoğu yok gözüküyor, benim amd tarafında bildiğim en iyi sistem bu şuanda o fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia tarafında sistemler vardı fakat şuanda Dual 3060 ti ekran kartı stoklarda bulunmuyor bu yüzden sistemlerinde stoğu yok gözüküyor, benim amd tarafında bildiğim en iyi sistem bu şuanda o fiyata
Eğer amd işlemci ama ilerisi için yetersiz bir anakartlı sistem isterseniz ;

Not ; Anakart 2-3 yıl sistemi tam performanslı çalıştıracaktır sadece ileride geliştirme yapmak daha iyi olur gibi, yada direkt intel olan sistemi almanız daha mantıklı olabilir .

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer amd işlemci ama ilerisi için yetersiz bir anakartlı sistem isterseniz ;

Not ; Anakart 2-3 yıl sistemi tam performanslı çalıştıracaktır sadece ileride geliştirme yapmak daha iyi olur gibi, yada direkt intel olan sistemi almanız daha mantıklı olabilir .
5600x'li sisteme de göz attım ama amd 7.nesilde farklı soket yapısına geçtiği için bu sistemi tercih etmedim. 3600 işlemcimde fazla ısınma problemi vardı artık amd işlemci düşünmüyorum. dediğiniz gibi intel parça yükseltmek için de daha uygun olacak. çok teşekkür ediyorum bu sistemi sipariş geçeceğim birazdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,058
Üyeler
192,603
Son üye
xkraltrx82
Geri