Hangi sistemi toplamalıyım?

Lan işlemciyi unuttum
işlemci için ekran kartından kısabilirim çünkü ekran kartını zorlayağımı düşünmüyorum, sadece 2k ya geçeceğim için ekran kartının yükü değişecek 5060ti - 5070 - 5070ti arasında hepsi stabil çalışacaksa işlemciye yönelmeyi tercih ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör olarak 120&144 hz 2k düşünüyorum

işlemci için ekran kartından kısabilirim çünkü ekran kartını zorlayağımı düşünmüyorum, sadece 2k ya geçeceğim için ekran kartının yükü değişecek 5060ti - 5070 - 5070ti arasında hepsi stabil çalışacaksa işlemciye yönelmeyi tercih ederim

monitör olarak 120&144 hz 2k düşünüyorum

Kasan küçük bunu takarsın 2 fanlı

7800x3d

Bunuda ekledim toplam 67k

67k ana bütçenin altında kaldı, ekran kartı ve psu yu değiştirip sistemi alıcam sanırım, colorfull un ekran kartları vardı tr de ama stoğu bitmiş sanırım, uygun ve tasarımıda güzeldi onu bekleyeceğim yada alternatif olarak yeniden gigabyte aero ya yönelirim. öneriler için teşekkürler

Sadece Akakçe kullanarak ucuz sistem aldığınızı sanmayın hazır sistemlere bakın onların özelleştirmesine bakın. Vatan İtopya gibi markalar Akakçe ile anlaşmalı değil o sitelere ayrıca bakmanız lazım 40ı geçiyorsa 5060ti bakılmaz.

Sadece Akakçe kullanarak ucuz sistem aldığınızı sanmayın hazır sistemlere bakın onların özelleştirmesine bakın. Vatan İtopya gibi markalar Akakçe ile anlaşmalı değil o sitelere ayrıca bakmanız lazım 40ı geçiyorsa 5060ti bakılmaz.
hazır sistemlerede baya baktım ama beyaz sistem konusunda neredeyse hiçbirinde iyi özelleştirme yok, ince hesapda colorfull beyaz ekran kartlı hazır sistemler 2 hafta önce vardı ama stokları bitti sanırım

hazır sistemlerede baya baktım ama beyaz sistem konusunda neredeyse hiçbirinde iyi özelleştirme yok, ince hesapda colorfull beyaz ekran kartlı hazır sistemler 2 hafta önce vardı ama stokları bitti sanırım
Bu fiyatlara alınmaz normal bir kart alıp beyaza boyasan garanti dışı kalsa bile daha mantıklı. Garantilik bir şey olursa en kötü aynı karttan bir tur daha alırsın daha ucuz olur yani işlemci seviyen de çok yüksek (yatırım tavsiyesi değil tabi)

25-35 binlik sistem işini görür bence bir de bu Robloxu nasıl oynayabiliriz yasağı kalktı mı?
şuanki sistemde işi görüyo ben yeni pc alınca bendeki pcyi de kardeşim alıcak 2. bilgisayar ihtiyacından almak istiyorum bide 2k monitör alacağım için ekran kartı güçlü olsun istedim biraz 5060ti 2k da yetse o bile yeterli benim için. bakalım son sistem ne olucak, roblox konusundada yasak kalkmadı goodbyedpi kullanıyorum engeli aşmak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,267
Üyeler
183,254
Son üye
SlmnAtcc
Geri