işlemci için ekran kartından kısabilirim çünkü ekran kartını zorlayağımı düşünmüyorum, sadece 2k ya geçeceğim için ekran kartının yükü değişecek 5060ti - 5070 - 5070ti arasında hepsi stabil çalışacaksa işlemciye yönelmeyi tercih ederimLan işlemciyi unuttum
işlemci için ekran kartından kısabilirim çünkü ekran kartını zorlayağımı düşünmüyorum, sadece 2k ya geçeceğim için ekran kartının yükü değişecek 5060ti - 5070 - 5070ti arasında hepsi stabil çalışacaksa işlemciye yönelmeyi tercih ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitör olarak 120&144 hz 2k düşünüyorum
hazır sistemlerede baya baktım ama beyaz sistem konusunda neredeyse hiçbirinde iyi özelleştirme yok, ince hesapda colorfull beyaz ekran kartlı hazır sistemler 2 hafta önce vardı ama stokları bitti sanırımSadece Akakçe kullanarak ucuz sistem aldığınızı sanmayın hazır sistemlere bakın onların özelleştirmesine bakın. Vatan İtopya gibi markalar Akakçe ile anlaşmalı değil o sitelere ayrıca bakmanız lazım 40ı geçiyorsa 5060ti bakılmaz.
Bu fiyatlara alınmaz normal bir kart alıp beyaza boyasan garanti dışı kalsa bile daha mantıklı. Garantilik bir şey olursa en kötü aynı karttan bir tur daha alırsın daha ucuz olur yani işlemci seviyen de çok yüksek (yatırım tavsiyesi değil tabi)hazır sistemlerede baya baktım ama beyaz sistem konusunda neredeyse hiçbirinde iyi özelleştirme yok, ince hesapda colorfull beyaz ekran kartlı hazır sistemler 2 hafta önce vardı ama stokları bitti sanırım
Robloxta hangi oyunu oyniyacan reishazır sistemlerede baya baktım ama beyaz sistem konusunda neredeyse hiçbirinde iyi özelleştirme yok, ince hesapda colorfull beyaz ekran kartlı hazır sistemler 2 hafta önce vardı ama stokları bitti sanırım
3060 kartımı boyamayı düşünmüştüm bi araBu fiyatlara alınmaz normal bir kart alıp beyaza boyasan garanti dışı kalsa bile daha mantıklı. Garantilik bir şey olursa en kötü aynı karttan bir tur daha alırsın daha ucuz olur yani işlemci seviyen de çok yüksek (yatırım tavsiyesi değil tabi)
tsbRobloxta hangi oyunu oyniyacan reis![]()
25-35 binlik sistem işini görür bence bir de bu Robloxu nasıl oynayabiliriz yasağı kalktı mı?3060 kartımı boyamayı düşünmüştüm bi ara
tsb![]()
şuanki sistemde işi görüyo ben yeni pc alınca bendeki pcyi de kardeşim alıcak 2. bilgisayar ihtiyacından almak istiyorum bide 2k monitör alacağım için ekran kartı güçlü olsun istedim biraz 5060ti 2k da yetse o bile yeterli benim için. bakalım son sistem ne olucak, roblox konusundada yasak kalkmadı goodbyedpi kullanıyorum engeli aşmak için25-35 binlik sistem işini görür bence bir de bu Robloxu nasıl oynayabiliriz yasağı kalktı mı?
Tühbe blox furit oynasaydın pvp atardık son zamanlarda pvp atan rlemanlar bana denk gelmiyor canımız sıkıldı yav3060 kartımı boyamayı düşünmüştüm bi ara
tsb![]()