Hangi sivi sogutma yeterli olur ve hangi anakart

Reaksiyon skoru
2
selam herkeze intel core ultra 7KF almayi dusunuyorum ama sivi sogutmam 2 fanli yeterli olur mu ve anakart olarakta

MAG Z890 TOMAHAWK WIFI almayi dusunuyorum uyumlu olur mu​

Evet, 2 fanlı sıvı soğutma genellikle yeterlidir. Ancak bu, birkaç faktöre bağlı:
  • İşlemcinin yük altında çıkardığı ısının seviyesi.
  • Kasa içindeki hava akışı ve genel soğutma kapasitesi.
  • Overclock yapmayı planlıyor musun? (Eğer overclock yapmayı düşünüyorsan, 3 fanlı 360mm bir sıvı soğutma daha iyi olabilir.)
Tavsiyem:
  • Eğer işlemciyi stok hızlarda çalıştıracaksan, 240mm (2 fanlı) sıvı soğutma genellikle yeterlidir.
  • Ancak oyunlar, ağır işlemler (video işleme vb.) veya overclock için kasa içi hava akışını optimize ettiğinden emin ol.
  • Alternatif: Daha büyük bir sıvı soğutmaya geçmek istiyorsan, 3 fanlı 360mm modelleri düşünebilirsin (örneğin NZXT Kraken veya Cooler Master).

Evet, 2 fanlı sıvı soğutma genellikle yeterlidir. Ancak bu, birkaç faktöre bağlı:
  • İşlemcinin yük altında çıkardığı ısının seviyesi.
  • Kasa içindeki hava akışı ve genel soğutma kapasitesi.
  • Overclock yapmayı planlıyor musun? (Eğer overclock yapmayı düşünüyorsan, 3 fanlı 360mm bir sıvı soğutma daha iyi olabilir.)
Tavsiyem:
  • Eğer işlemciyi stok hızlarda çalıştıracaksan, 240mm (2 fanlı) sıvı soğutma genellikle yeterlidir.
  • Ancak oyunlar, ağır işlemler (video işleme vb.) veya overclock için kasa içi hava akışını optimize ettiğinden emin ol.
  • Alternatif: Daha büyük bir sıvı soğutmaya geçmek istiyorsan, 3 fanlı 360mm modelleri düşünebilirsin (örneğin NZXT Kraken veya Cooler Master).
Adam yapay zeka yorumunu yapıştırmış geçmiş direk :kekw:

bende yapay zekaya sordum sakam yok aynisini soyledi saka maka yeterli olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,095
Üyeler
185,379
Son üye
Nomo11825
Geri