anakartın programının üzerinden yaniBen Asusun uygulamasından cpu fanlarını ayarlıyorum kendi hallediyor yük ne kadarsa o kadar dönüyor gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle yaptım teşekkürler.
anakartın programının üzerinden yaniBen Asusun uygulamasından cpu fanlarını ayarlıyorum kendi hallediyor yük ne kadarsa o kadar dönüyor gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle yaptım teşekkürler.
İstediğin fan kontrol programından ya da bios üzerinden kontrol edebilirsin 4 pin PWM fanı var.anakartın programının üzerinden yani
anladım şimdi baktımda hocam geçen sende söylemiştin bana se225xt alabilirsin diye, fakat se224xt 660 tl eğer çok aşırı fark yoksa bunu alayım diyorum çünkü diğeri 900 tl. Birde bu 224 olan model tek fan sıkıntı çıkartır mıİstediğin fan kontrol programından ya da bios üzerinden kontrol edebilirsin 4 pin PWM fanı var.
12400F için kullanacaksan hiç bir sorun çıkarmaz fazlasıyla yeter.anladım şimdi baktımda hocam geçen sende söylemiştin bana se225xt alabilirsin diye, fakat se224xt 660 TL eğer çok aşırı fark yoksa bunu alayım diyorum çünkü diğeri 900 TL. Birde bu 224 olan model tek fan sıkıntı çıkartır mı
ryzen 5 560012400F için kullanacaksan hiç bir sorun çıkarmaz fazlasıyla yeter.
Aynı olur onun için de yeterli. İnternette de testleri ve değerleri vardır.ryzen 5 5600