omerkursunn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 381
SSD de hangi markalar alınmalı cevap verenlere teşekkür Ler şimdiden
Apacer, patriot, kingston, gigabyte, seagate, adata, sandisk, crucial, hyperxTeşekkür ederimde başka markalar varmı tavsiye edebileceğin
Bunlarda var.Apacer, patriot, kingston, gigabyte, seagate, adata, sandisk, crucial, hyperx
Bir sürü marka var fakat kronik sorunlu bi sürü ssd var ama yazdıklarım markaların.
donanimarsivi.com
Arkadaş alacak 240gb SSD bütceside 270tl de ondan sordumSSD alırken markasal yaklaşmamak gerekir. Bir markanın iyi SSD'si de olabilir berbat bir SSD'si de olabilir.
Bu yüzden modele bakarak alım yapmak en sağlıklısı olur.
Bu durumda da işin içerisine bütçe giriyor, ne kadar bütçen var?
Teşekkürler![]()
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
O fiyat aralığında Apacer Panther AS340 tavsiye ederim, kaliteli ve sorunsuz.Arkadaş alacak 240gb SSD bütceside 270tl de ondan sordum
Eyvallah sağolasın apacer biliyordum da ramini biliyordum SSD si de iyidir zaten teşekkürlerO fiyat aralığında Apacer Panther AS340 tavsiye ederim, kaliteli ve sorunsuz.
![]()
Apacer Panther AS340 240GB 550/520MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (AP240GAS340G-1) - incehesap.com
Apacer Panther AS340 240GB 550/520MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (AP240GAS340G-1) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
SSD'leri de gayet iyidir, şu videoyu izleyebilirsin. Rica ederim.Eyvallah sağolasın apacer biliyordum da ramini biliyordum SSD si de iyidir zaten teşekkürler