Y yasinsuer 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1,707 29 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 DonanımArşivininBiHayranı yazmış: SSD seçiminiz baya kötü olmuş ikiside birbirinden sıkıntılı, sorunlu modeller Devamı için tıklayın... sistemi ikinci el topladım zaten eski sistemi ucuz diye almıştım
DonanımArşivininBiHayranı yazmış: SSD seçiminiz baya kötü olmuş ikiside birbirinden sıkıntılı, sorunlu modeller Devamı için tıklayın... sistemi ikinci el topladım zaten eski sistemi ucuz diye almıştım
BarbaraPalvin 80+ Silver Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2,997 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,807 Konum Amerika İsim Umut İlgilendiği Kategoriler her şey 29 Temmuz 2021 #41 yasinsuer yazmış: sistemi ikinci el topladım zaten eski sistemi ucuz diye almıştım Devamı için tıklayın... Yeni ssd alacaksanız bütçe belirtir misiniz?
yasinsuer yazmış: sistemi ikinci el topladım zaten eski sistemi ucuz diye almıştım Devamı için tıklayın... Yeni ssd alacaksanız bütçe belirtir misiniz?
Y yasinsuer 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1,707 29 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #42 DonanımArşivininBiHayranı yazmış: Yeni ssd alacaksanız bütçe belirtir misiniz? Devamı için tıklayın... fiyatlarını bilmiyorum 480gb orta halli bir şey arıyorum ifyat pke önemli değil
DonanımArşivininBiHayranı yazmış: Yeni ssd alacaksanız bütçe belirtir misiniz? Devamı için tıklayın... fiyatlarını bilmiyorum 480gb orta halli bir şey arıyorum ifyat pke önemli değil