Neler Yeni

Hangi supplementleri kullanıyorsunuz?

Muci46

80+ Bronze
Neredeyse çoğu Türk firma ürünlerin ham maddelerini avrupadan getiriyor (hatta üretim orda diyenlerde var) ama kaliteleri .... Bende Türk Marksı kullanmıştım (BCAA ,Protein tozu vsvs). Amerikan menşeili ürünlerin yanında bile geçemeyeceğini düşünüyorum. Ön yargıdan ziyade ham madde kalitesinin cidde anlamda kötü olduğunu düşünüyorum ve o fiyatların yarısını hakettiğini düşünüyorum.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Neredeyse çoğu Türk firma ürünlerin ham maddelerini avrupadan getiriyor (hatta üretim orda diyenlerde var) ama kaliteleri .... Bende Türk Marksı kullanmıştım (BCAA ,Protein tozu vsvs). Amerikan menşeili ürünlerin yanında bile geçemeyeceğini düşünüyorum. Ön yargıdan ziyade ham madde kalitesinin cidde anlamda kötü olduğunu düşünüyorum ve o fiyatların yarısını hakettiğini düşünüyorum.
Tamam git Weider'e 650 TL bayıl o zaman.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Ömer Keskin
Nutrade Premium protein / Nutrade Bcaa / Nutrade Kreatin HCL.

Muci46

80+ Bronze

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Scitec var(geçen senenin olympiasına sponsordu)
Sen her sponsor olanı iyi marka sanıyorsan üzerler seni. Hardline mesela o da çoğu takıma, turnuvalara sponsor mesela. Bu arada Hardline'da eskisi gibi değil kendilerini çok geliştirdiler. (Scitec'e kötü demiyorum.)

Muci46

80+ Bronze
Üzerler seni :') anlıyorum... Hardline bir dünya markası değil. Neyse siz devam edin hocam :D iyi forumlar tekardan . Her sponsor olanı iyi marka sanıyorum da demedim. Siz kullanmaya devam edin ne diyeyim.
Sen her sponsor olanı iyi marka sanıyorsan üzerler seni. Hardline mesela o da çoğu takıma, turnuvalara sponsor mesela. Bu arada Hardline'da eskisi gibi değil kendilerini çok geliştirdiler. (Scitec'e kötü demiyorum.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Natural takılıyorum. En iyisi o. Gerisi oyun cheat gibi.
En güzelini yapıyorsunuz hocam;)
whey protein kullandım muzlu. mis sorunsuz
Hangi marka?
balık yağı-d vitamini/ big joy ımmun gard- zma- pre workout-bcaa
proteın açığım olursa proteın tozu. bunun dışında haftada 1 kere green detox ( proteınoceanda var) haftada 1 günde red detox (proteinocan)
Detox yaptığınız hafta diğer supplementleri full olarak kesiyor musunuz?
whey 3 matrix kullandım halada kullanıyorum sorun yok tadı güzel etkisinide hissediyosun bi zamandan sonra
Bende kullanıyordum lakin creatin değerleri fazla çıkana dek....
Hangi marka ve hangi ürün hocam , - ve + yanları sizin için ne oldu veya ürünü bıraktıgınız da güç kaybı oldu mu? bende başlamayı düşünüyorum (şuanlık 1.5 yemek kaşığı kahveyi suda karıstırıp , içip gidiyorum.)

Son düzenleme:

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Natural kalite

Ekler

• IMG_4151.JPEG
    IMG_4151.JPEG
    124.7 KB · Hit: 30
  • ff9353d5-b3dd-4122-86b8-da14bbfe8b9b.jpg
    ff9353d5-b3dd-4122-86b8-da14bbfe8b9b.jpg
    361.1 KB · Hit: 31

Muci46

80+ Bronze

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sizin de tendon benimki gibi kısa yanlış görmüyorsam :') + pumplı veya pumpsız kac CM geliyor kollar
Hocam bendeki long Muscel olay. Lakin hiç ölçmedim biceps. Açıkçası sağlık için yapıyorum ve hobby.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Güncel olarak protein tozu ve kreatin kullanıyorum. Yakında pre workout eklemesi de yapacağım param çıkışırsa.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Top Bottom