Hangi Sürücüleri Yüklemem Gerekli?

Hyaena

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar merhaba aşağıda ismini yazdığım sisteme windows 8.1 64x format atacağım fakat bir sorum var, ben önceden format attığımda internet sürücüsünden touchpad sürücüsüne kadar bütün sürücüler silinmişti yükletmek için başkalarından yardım almıştım. Aynı durumu yaşayacağımı bildiğim için önceden araştırma yaptım ve şu resmi siteyi buldum; https://www.acer.com/ac/en/ID/content/support-product/6061;-
bu siteden windows 8.1 64x i işaretleyip drivers seçeneğine tıkladığım zaman bana 18 adet driver sunuyor. Bu driverların hepsini indirmeli miyim çünkü mesela bluetooth adı altında birden fazla driver var bunlar farklı farklı driver mi yoksa hepsini indirmem mi gerekiyor anlayamadım yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarın adı;

Aspire ES1-531​

Neden Windows 10 tercih etmiyorsunuz? Windows 10'da güncelleştirmeler bölümünde sürücüleri otomatik yüklüyor. Windows 8.1'de bu özellik var mıdır bilmiyorum; fakat büyük ihtimalle yüklemeniz gerekenler Vendor: İntel yazanlardır. Aşağıdakileri yükleyebilirsiniz.
Bluetooth Driver Vendor: İntel
Wireless LAN Driver Vendor: İntel
USB 3.0 Driver Vendor: İntel
LAN Driver Vendor: Realtek
Audio Driver Vendor: Realtek
Duruma göre Card Reader Driver ve VGA Driver yüklenebilir. Card Reader Driver Laptopunuzda SD Kart yuvası varsa onun içindir muhtemelen.

Neden Windows 10 tercih etmiyorsunuz? Windows 10'da güncelleştirmeler bölümünde sürücüleri otomatik yüklüyor. Windows 8.1'de bu özellik var mıdır bilmiyorum; fakat büyük ihtimalle yüklemeniz gerekenler Vendor: İntel yazanlardır. Aşağıdakileri yükleyebilirsiniz.
Bluetooth Driver Vendor: İntel
Wireless LAN Driver Vendor: İntel
USB 3.0 Driver Vendor: İntel
LAN Driver Vendor: Realtek
Audio Driver Vendor: Realtek
Duruma göre Card Reader Driver ve VGA Driver yüklenebilir. Card Reader Driver Laptopunuzda SD Kart yuvası varsa onun içindir muhtemelen.
Windows 10 tercih etmememin sebebi sistemimde çok kasması, sistem zaten çok güçsüz bir de windows 10 kurunca kafayı yedirtiyor insana 8.1 daha iyi geliyo
o halde vendor intel yazanları ve card reader ile vga driveri indiriyorum
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Windows 10 tercih etmememin sebebi sistemimde çok kasması, sistem zaten çok güçsüz bir de windows 10 kurunca kafayı yedirtiyor insana 8.1 daha iyi geliyo
o halde vendor intel yazanları ve card reader ile vga driveri indiriyorum
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Audio Driver Ses kartı ve Lan driver internet kartı Vendor: Realtek onları da unutmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,822
Üyeler
194,673
Son üye
yjdjdjdj7655
Geri