Arkadaşlar merhaba aşağıda ismini yazdığım sisteme windows 8.1 64x format atacağım fakat bir sorum var, ben önceden format attığımda internet sürücüsünden touchpad sürücüsüne kadar bütün sürücüler silinmişti yükletmek için başkalarından yardım almıştım. Aynı durumu yaşayacağımı bildiğim için önceden araştırma yaptım ve şu resmi siteyi buldum; https://www.acer.com/ac/en/ID/content/support-product/6061;-
bu siteden windows 8.1 64x i işaretleyip drivers seçeneğine tıkladığım zaman bana 18 adet driver sunuyor. Bu driverların hepsini indirmeli miyim çünkü mesela bluetooth adı altında birden fazla driver var bunlar farklı farklı driver mi yoksa hepsini indirmem mi gerekiyor anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarın adı;
bu siteden windows 8.1 64x i işaretleyip drivers seçeneğine tıkladığım zaman bana 18 adet driver sunuyor. Bu driverların hepsini indirmeli miyim çünkü mesela bluetooth adı altında birden fazla driver var bunlar farklı farklı driver mi yoksa hepsini indirmem mi gerekiyor anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarın adı;