Bunlardan hangisi daha iyi ya da bu fiyatlara daha da iyisi var mı? Bana öncelikle büyük ve parlak ekran olması önemli.
Ekran malzemesi kötüBu bütçede ipad de bakılabilir. Çoğundan daha uzun ömürlü olacağı kesin.
Honor pad v9 daha iyiBunlardan hangisi daha iyi ya da bu fiyatlara daha da iyisi var mı? Bana öncelikle büyük ve parlak ekran olması önemli.
Klavyelisini de alabilirim ama işe yaramaz büyük ihtimalle o yüzden 2 bin az ödeyim diye düşünmüştüm. Casper kağıt üzerinde güzel ama pratikte sorun çıkarır mı ondan endişeliyim biraz.Casper daha mantıklı gibi; wifi6 , Android 15, oled, batarya, bt 5.2. İmkan varsa Casper'i klavye ile birlikte almak.
En ucuzu bile 30 binin üzerinde ekran büyük modellerde.Bu bütçede ipad de bakılabilir. Çoğundan daha uzun ömürlü olacağı kesin.
V9 değil bu normal 9 yine de daha iyi mi?Ekran malzemesi kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Honor pad v9 daha iyi
Evet daha iyi;yanında klavye ve kalemi de geliyor.Klavyelisini de alabilirim ama işe yaramaz büyük ihtimalle o yüzden 2 bin az ödeyim diye düşünmüştüm. Casper kağıt üzerinde güzel ama pratikte sorun çıkarır mı ondan endişeliyim biraz.
En ucuzu bile 30 binin üzerinde ekran büyük modellerde.
V9 değil bu normal 9 yine de daha iyi mi?
Honor Pad 9 da kalem olduğuna emin misiniz yorumlarda kutuda kalem yok diyorlardı sadece klavye var diye biliyorum ben. Kalem kesin varsa ve iyi bir kalemse Pad 9 alabilirim ucuza geliyor diye.Evet daha iyi;yanında klavye ve kalemi de geliyor.
Matepad 11.5 2025 al daha mantıklı.Casper ın ne olduğu fazla belli değil.Bunlardan hangisi daha iyi ya da bu fiyatlara daha da iyisi var mı? Bana öncelikle büyük ve parlak ekran olması önemli.
Huawei'nin yeni matepadi olabilir klavye kalemle birlikte 16kydı en son lansmana özelBunlardan hangisi daha iyi ya da bu fiyatlara daha da iyisi var mı? Bana öncelikle büyük ve parlak ekran olması önemli.
"Tablet+klavye+kalem=13.000TL" gibi bir fiyattan satılıyordu ne yazıkki kaldırılmış.Tableti alıp ek olarak kalemi alabilirsin.Honor Pad 9 da kalem olduğuna emin misiniz yorumlarda kutuda kalem yok diyorlardı sadece klavye var diye biliyorum ben. Kalem kesin varsa ve iyi bir kalemse Pad 9 alabilirim ucuza geliyor diye.
Huawei de büyük ekranlı cihaz var mı uyguna? Bir de güvenilir mi o marka şuan Amerika ambargo uygulamıştı en son?Huawei'nin yeni matepadi olabilir klavye kalemle birlikte 16kydı en son lansmana özel