Hangi tablet alınır?

huawei daha mantıklı bunlara göre matepad serisine bir göz at

Casper daha mantıklı gibi; wifi6 , Android 15, oled, batarya, bt 5.2. İmkan varsa Casper'i klavye ile birlikte almak.

Bu bütçede ipad de bakılabilir. Çoğundan daha uzun ömürlü olacağı kesin.

Ekran malzemesi kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor pad v9 daha iyi

Casper daha mantıklı gibi; wifi6 , Android 15, oled, batarya, bt 5.2. İmkan varsa Casper'i klavye ile birlikte almak.
Klavyelisini de alabilirim ama işe yaramaz büyük ihtimalle o yüzden 2 bin az ödeyim diye düşünmüştüm. Casper kağıt üzerinde güzel ama pratikte sorun çıkarır mı ondan endişeliyim biraz.

En ucuzu bile 30 binin üzerinde ekran büyük modellerde.

Ekran malzemesi kötü

Honor pad v9 daha iyi
V9 değil bu normal 9 yine de daha iyi mi?

Klavyelisini de alabilirim ama işe yaramaz büyük ihtimalle o yüzden 2 bin az ödeyim diye düşünmüştüm. Casper kağıt üzerinde güzel ama pratikte sorun çıkarır mı ondan endişeliyim biraz.

En ucuzu bile 30 binin üzerinde ekran büyük modellerde.

V9 değil bu normal 9 yine de daha iyi mi?
Evet daha iyi;yanında klavye ve kalemi de geliyor.

Evet daha iyi;yanında klavye ve kalemi de geliyor.
Honor Pad 9 da kalem olduğuna emin misiniz yorumlarda kutuda kalem yok diyorlardı sadece klavye var diye biliyorum ben. Kalem kesin varsa ve iyi bir kalemse Pad 9 alabilirim ucuza geliyor diye.

Honor Pad 9 da kalem olduğuna emin misiniz yorumlarda kutuda kalem yok diyorlardı sadece klavye var diye biliyorum ben. Kalem kesin varsa ve iyi bir kalemse Pad 9 alabilirim ucuza geliyor diye.
"Tablet+klavye+kalem=13.000TL" gibi bir fiyattan satılıyordu ne yazıkki kaldırılmış.Tableti alıp ek olarak kalemi alabilirsin.

Yetkili satıcıda 18k, eğitim indirimi ile daha da düşebilir. Apple fanboyluğu değil ama android tabletlerin çoğu iki üç sene sonra batarya ve performans açısından iyi yerlerde değiller. Ipad'ler ise ilk günküne yakın performansı yıllar geçse de veriyor ben bu yüzden tercihimi ipadden yana yapardım.

Geri