Neler Yeni

Hangi tableti almalıyım?

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş
Bütçe
20000
Merhabalar bu aralar bir tablet almayı düşünüyorum. Daha doğrusu bir ipad almak istiyorum. Bunun nedeni iphone ve mac kullanıyor olmam. Ama hangisini almalıyım bilmiorum. Öğrenciyim ders, dizi, biraz da oyun için kullanmayı düşünüyorum uzun bir süre. 20K gibi bir bütçe ayırdım duruma göre yükseltebilir, düşürebilirim. İpad 10. nesil, M1 air, M2 air. M2 air 128gb 22.500tl. M1air 64gb 18bintl. Ipad 10. nesil 13.700tl 64gb. Sorum asıl şu 64gb yeterli mi? eğer yeterli değil ise m2 air 22500tl zorlayabilirim. veya M1 256gb da aynı fiyat. Eğer yeterli olur diyorsanız M1 air ile İpad 10. nesil arasındaki fiyat farkına değer mi? bi yardımcı olursanız cok memnun olurum.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Murat Aslan
A9 sakın almayın performanslı fln değil
S9fe+ 15k bütçede güzel bir cihaz hem baya geniş hemde kalem olarak en iyi cihazlardan.Biraz daha uyguna 120 hz redmi pad pro var fiyatı 10500 2k ya orijinal kalemi satılıyor geldi size 12.500 e.Ben olsam ipad alırdım orası ayrı sadece türevlerini söylemek istedim

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben bütçe içine kalemi koymadım. Ayrıxa ipad şart dediğim gibi mac ve iphone kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

S9fe+ 15k bütçede güzel bir cihaz hem baya geniş hemde kalem olarak en iyi cihazlardan.Biraz daha uyguna 120 hz redmi pad pro var fiyatı 10500 2k ya orijinal kalemi satılıyor geldi size 12.500 e.Ben olsam ipad alırdım orası ayrı sadece türevlerini söylemek istedim
ipad lazım bana hocam. Evet ben de biliyorum s9şar daha fp fakat dediğim gibi.

A9 sakın almayın performanslı fln değil
ipadlerden hangisini önerirsiniz?

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Murat Aslan
Hocam ben bütçe içine kalemi koymadım. Ayrıxa ipad şart dediğim gibi mac ve iphone kullanıyorum

ipad lazım bana hocam. Evet ben de biliyorum s9şar daha fp fakat dediğim gibi.

ipadlerden hangisini önerirsiniz?
Ekosistem olarak çok avantajı olacağını sanmıyorum.Dosya aktarımı fln yaparsanız belki.Kalem lazım mı kullanış amacınız tam olarak nedir.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekosistem olarak çok avantajı olacağını sanmıyorum.Dosya aktarımı fln yaparsanız belki.Kalem lazım mı kullanış amacınız tam olarak nedir.
Kalem lazım evet. Kullanış amacım dizi, amatör video edit, ders, az da oyun. Ekosistem tam olsun istiyorum ondan ipade yöneldim.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Murat Aslan
Kalem lazım evet. Kullanış amacım dizi, amatör video edit, ders, az da oyun. Ekosistem tam olsun istiyorum ondan ipade yöneldim.
İpad kalemleri 4-5k arası hocam o zaman 16k ya ipad parası kalıyor bence 16k ya düzgün bir ipad alamassın 64 gb fln olur bence anlamsız.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş
İpad kalemleri 4-5k arası hocam o zaman 16k ya ipad parası kalıyor bence 16k ya düzgün bir ipad alamassın 64 gb fln olur bence anlamsız.
Hocam ben sadece tablet icin 20k ayırdım kalemin de ne kadar olduğunu biliyorum. Sadece 64gb ywter mi eğer yeterse air ile ipad10 arasındaki farka değer mi diye sordum

beyler bi ipad önerisi istedim altüstü. Nerelere getirdiniz konuyu

Hahahaha eşşeğe bak ne alaka öyle olsa konu açarim ne yorum atçam

açmamış halin buysa tüh

a9+ 10kdan öneren adamsın hesabı 2 saat önce acmıssın 2 saattir tek attıgın sey referal link

https://heplisans.com.tr/urun/windows-11-pro-lisans-anahtari/ @tefooopo bu senin siten he?

Top Bottom