Ekranın boyutu biraz küçük onun dışında mükemmel bir tablet ikinci el veya sıfır alabilirsinizUsta kalemi yokya o yüzden biraz istemiyorum gibi o tableti
Alınır xiaomi marka telefon kullanıyorum yazılımından vs memnunumUsta xipmia tableti alınır mı ondan şüpheliyim birde ikinci el alma gibi düşüncem yok
Kalme 1.5k knk dert etmwUsta kalemi yokya o yüzden biraz istemiyorum gibi o tableti
Bence 6k eklemek yerine 7k eklesin yoga tab falan alsın öyle şey mi olurUsta kalemi yokya o yüzden biraz istemiyorum gibi o tableti
Bizde öyle dioz m1 alsın üstünede kalem alsınBence 6k eklemek yerine 7k eklesin yoga tab falan alsın öyle şey mi olur
Hayır birde anlaşılan adam için kalem de önemli bu oyun odaklı 8,8 inç bir tablet
Alacaksan M1 al redmi smart pen desteği olması lazım ama kabloyla şarj oluyor
O yüzden ekranı küçük diye belirttim yoksa dört dörtlük tablet özellikler bakımından ne ararsan varBence 6k eklemek yerine 7k eklesin yoga tab falan alsın öyle şey mi olur
Hayır birde anlaşılan adam için kalem de önemli bu oyun odaklı 8,8 inç bir tablet
Başka bir öneriniz var mıBence 6k eklemek yerine 7k eklesin yoga tab falan alsın öyle şey mi olur
M1 alıp ne edicek 60 hz ekran var alınmazBizde öyle dioz m1 alsın üstünede kalem alsın
Sanırım benim yokBaşka bir öneriniz var mı
Bu fiyat bandında asla yok bu tabletin redmi versiyonu 15 den gidiyorBaşka bir öneriniz var mı