Neler Yeni

Hangi Tableti Seçmeliyim s9/s9fe+/s10+

SN0GG3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yavuz Kaya
16k verip s9fe+ mı almak mantıklı yoksa bütçeyi arttırıp 21 e s9 almak mı yoksa bütçeyi çok arttırıp 30 a s10 + mı alınmalı Önceliklerim rahat ders çalışıp not alacağım bir ekran sayısal ağırlıklı bir bölümdeyim bol bol matematik işlemleri yapıyorumonun harici oyun çok oynamam max coc a girerim film dizi izlerim ekran renkleri tatmin etmeli ortalama 5 yıl kullanmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung terrcih etmeyi düşünüyorum telefon olarak s24 kullanıyorum kulaklık ve akıllı saatimde samsung un üst modellerinden Yeni samsung ekosistemde devam etmek istiyorum

Spectre_zz

80+ Bronze
S9 fe yeterli olur sadece coc oynayacaksan ama 5 sene degil 1 2 sene sonra kasmalar baslar direkt s9 cek gec

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
16k verip s9fe+ mı almak mantıklı yoksa bütçeyi arttırıp 21 e s9 almak mı yoksa bütçeyi çok arttırıp 30 a s10 + mı alınmalı Önceliklerim rahat ders çalışıp not alacağım bir ekran sayısal ağırlıklı bir bölümdeyim bol bol matematik işlemleri yapıyorumonun harici oyun çok oynamam max coc a girerim film dizi izlerim ekran renkleri tatmin etmeli ortalama 5 yıl kullanmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung terrcih etmeyi düşünüyorum telefon olarak s24 kullanıyorum kulaklık ve akıllı saatimde samsung un üst modellerinden Yeni samsung ekosistemde devam etmek istiyorum
Not almak için S9 FE yeterli, oyun oynamak için uzun vadede S9 daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,218
Üyeler
164,271
Son üye
swannsea
Top Bottom