opera gx, arayüzünden dolayı kullanıyorum henüz bi eksisini görmedim. yan pencerede uygulamalar açılabilmesi de bir + yön sayılabilir.Böyle açılan birçok konu var fakat güncel olarak hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve artıları, eksileri neler?
benim sistemim kötü olduğu için ben gx opera kullanıyorum aşırı memnunum ve chrome göre daha güvenli ve daha az ram işlemci kullanıyorBöyle açılan birçok konu var fakat güncel olarak hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve artıları, eksileri neler?
Edge. Daha iyiBöyle açılan birçok konu var fakat güncel olarak hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve artıları, eksileri neler?
opera gx cunku arka planımı doom eternal yapabılıyorum ''''Böyle açılan birçok konu var fakat güncel olarak hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve artıları, eksileri neler?
Güzel geliyor ama son zamanlarda youtuba biraz sıkıntılı giriyor bilgisayarda nedense.Brave kullanıyorum
Ara ara tarayıcıyı tümüyle temizle. Buffering durumlarını rahatlatır.Güzel geliyor ama son zamanlarda youtuba biraz sıkıntılı giriyor bilgisayarda nedense.