şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,291
geçen ay 2 kez sıfırlandı gx kendi kendine ve bütün hesaplar gitti hepsini baştan girmek zorunda kaldım 3. kez olunca chrome a geçtimBilgi çalıyormuş
geçen ay 2 kez sıfırlandı gx kendi kendine ve bütün hesaplar gitti hepsini baştan girmek zorunda kaldım 3. kez olunca chrome a geçtimBilgi çalıyormuş
OPERA GX de veri senkronizasyonu yok bence işlevsiz kalıyorİmzama bak
Tasarımı ve kullanış kolaylığı çok avantajlı geliyor banaOPERA GX de veri senkronizasyonu yok bence işlevsiz kalıyor
Bana da çok sade geliyordu ama sonradan alıştım.Microsoft Edge çok sade geliyor bana
yandex de iş görürOpera'dan çok memnunum aslında ama son zamanlarda çıkan Opera hakkında ki söylentiler beni başka tarayıcılara itti lütfen Chrome, Edge ve Vivaldi önermeyin şimdiden çok teşekkür ederim.
ne gibi söylentiler var? Haberim yok benim.Opera'dan çok memnunum aslında ama son zamanlarda çıkan Opera hakkında ki söylentiler beni başka tarayıcılara itti lütfen Chrome, Edge ve Vivaldi önermeyin şimdiden çok teşekkür ederim.
Opera gx geçinOpera'dan çok memnunum aslında ama son zamanlarda çıkan Opera hakkında ki söylentiler beni başka tarayıcılara itti lütfen Chrome, Edge ve Vivaldi önermeyin şimdiden çok teşekkür ederim.
Zaten Opera GX deyimO
Opera gx geçin
ee sorun nedir ? Ne söylenti duydunuz ki ?F
Zaten Opera GX deyim