Neler Yeni

Hangi telefonu almaliyim ?

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Emir
Herkese selamlar

12500 ip 13 mini yd
9000 e ip 12 mini yd
Ikisinin de bataryasini muhtemelen degistirecegim

Butcem yok, su an kullandigim telefon note 10 plus rootlu oludugu icin bazi uygulamalara giremiyom. Buyuk telefon oldugu icin buyuk telefonlardan da biktim. 12 veya 13 miniyi ikinci telefon olarak alip kullanamadigim uygulamalari kullanmak istiyorum. E sim olayi ve tek sim ile 8 ay hakkim var kalan 4 ay da su an ki cihazima hattimi takar diger iphone uzerinden de uygulamalari kullanirim acilana kadar. Bu fiyata nasil oyun fln oynamiyorum mantikli bir tercih mi fikriniz nedir ?

Son düzenleme:

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
kadir
Batarya masrafı yapacaksan fiyatlar bir tık fazla ufak bir pazarlıkla alınabilir.
Düz 13 modeli 13-14 civarı bulunuyor.

anilg8293

80+
neden yurt dışı telefon kullanıyorsun ki ? paran iphone'a yetmiyorsa iphone alma muadili android al yani rezillik resmen yd telefon almak kullanıcıları da kusura bakmasın içten içe hak vereceklerdir. 8 ay kullanım hakkı bu yıl 4 ay'a düşecek o zama napacaksın ?
hemde çift sim olsa bile.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden yurt dışı telefon kullanıyorsun ki ? paran iphone'a yetmiyorsa iphone alma muadili android al yani rezillik resmen yd telefon almak kullanıcıları da kusura bakmasın içten içe hak vereceklerdir. 8 ay kullanım hakkı bu yıl 4 ay'a düşecek o zama napacaksın ?
hemde çift sim olsa bile.
Uygulama acmak icin alacagim ana telefonumun yanina

anilg8293

80+
Uygulama acmak icin alacagim ana telefonumun yanina
neden 2 telefonla gezesin ki işte ? neden ikisinin ağırlığını taşıyasın neden ikisinin şarjıyla uğraşasın hemde iphone 13 çöp yani minisi daha daha çöp :D yani cidden paranı çöpe atıyorsun 8 yıllık apple fanıyım aynı zamanda kullanıcısıyım şuan 15 pro max kullanıyorum gittim 1tb 16 pro max aldım TR cihazı bu arada daha kutusunu bile açmadım attım köşeye duruyor çünkü boşuna aldım yani :D gerek yok girme öyle maceralara

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
kadir
neden 2 telefonla gezesin ki işte ? neden ikisinin ağırlığını taşıyasın neden ikisinin şarjıyla uğraşasın hemde iphone 13 çöp yani minisi daha daha çöp :D yani cidden paranı çöpe atıyorsun 8 yıllık apple fanıyım aynı zamanda kullanıcısıyım şuan 15 pro max kullanıyorum gittim 1tb 16 pro max aldım TR cihazı bu arada daha kutusunu bile açmadım attım köşeye duruyor çünkü boşuna aldım yani :D gerek yok girme öyle maceralara
değişik bir kafa yapısı.
böylesini ilk defa görüyorum.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sirt cantasiyla geziyorum, buyuk telefondan biktim. Bir sure ip. Kullanmak istiyorum. Fiyati da cok uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:

değişik bir kafa yapısı.
böylesini ilk defa görüyorum.
Aferim sana

Hangi modeli tavsiye edersiniz 15 pro max aldim gecen gun buyuk geldi kardesime verdim
Oyun oynamiyorum

@kad1RRR hayirdir birader sorunun ne senin ?
Ihtiyac meselesi tercih meselesi sanane benim tasidigim 2 cihazdan varsa tavsiyen ver yoksa isine bak

Son düzenleme:

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
kadir
@kad1RRR hayirdir birader sorunun ne senin ?
Ihtiyac meselesi tercih meselesi sanane benim tasidigim 2 cihazdan varsa tavsiyen ver yoksa isine bak
güzel kardeşim mesajları tekrar okur musun?
sana cevap vermişim mi ben bi bak bakalım.
forum kullanmayı öğrenmen lazım.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
kadir
bakın bu arkadaş konuya gelir gelmez kavga çıktı beyler bunun gibi tiplerden uzak durun farklı forumlarda allaha sövüp ceza almış aratsanız görürsünüz yazık vallahi acıdım haline :D
olgunlaş biraz.

anilg8293

80+
Susmuyor ki adam konu dışına çıktı millete saldırıyor sanırım sinir kontrol problemleri var :D

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
kadir
Allaha söven ve küçük kızlardan müstehcen fotoğraf isteyen birisi mi bana olgunlaş diyor. Anlıyorum dostum hayal dünyada yaşamaya devam et sen sana ip ve sandalye ikilisini öneriyorum bir de çimene falan dokunmanı :D
harbi efsane bir kafan var küçük kardeşim.
yaşıtlarınla takılmanı öneririm fazla kafa açıyorsun.
İyi forumlar.

anilg8293

80+
harbi efsane bir kafan var küçük kardeşim.
yaşıtlarınla takılmanı öneririm fazla kafa açıyorsun.
İyi forumlar.
Birader lütfen sus artık bak seni kimse sevmiyor burada senin mesajına fikirlerine ve düşüncelerine kimse önem vermiyor bunu anla :D lütfen uzaklaş hadi insanların konusunu baltalama ilgini aldın 5552 mesajınla sana hayatta mutluluklar diliyoruz sus artık ne çene varmış herifte :D

Top Bottom