Hocam 256gb en iyisi bence. 64 yetmiyor gibi, 128 de doluyor bir süre sonra. A33, A34, A54 modellerine bakabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba. Telefon bakıyorum kendime bütçem 9k. Samsung model sadece. 64 gb olursa kafi. Diğer özellikler hakkında bilgim yok rami bataryası şu bu sizin önerilerinize açığım
hocam fiyatı 11-12k arası seyrediyor bütçem yok o kadar maalesef.A34 tercih etmenizi öneririm. Tekrar indirime gireceğini sanmıyorum ama takip edin.
hocam anneme bakıyorum o yüzden 64 yeterli kendime alsam 128 tabii ki deHocam 256gb en iyisi bence. 64 yetmiyor gibi, 128 de doluyor bir süre sonra. A33, A34, A54 modellerine bakabilirsiniz.
Hmmm anladım hocam.hocam fiyatı 11-12k arası seyrediyor bütçem yok o kadar maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam anneme bakıyorum o yüzden 64 yeterli kendime alsam 128 tabii ki de
4 senedir Galaxy m20 4/64 gb kullanıyorum siz nasıl 128 gb ı dolduruyorsunuz şaşıyorum. Telefona yaptığım tek bakım her yıl başında Hard reset atmak oluyor. Sene sonundada dolmamış oluyor 40gb dolu şuanda telefonumun.hocam fiyatı 11-12k arası seyrediyor bütçem yok o kadar maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam anneme bakıyorum o yüzden 64 yeterli kendime alsam 128 tabii ki de