Hangi termal macun alınır?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
İletkenlik değeri güzelde zalman macunlarını hiç iyi hatırlamıyorum acaba doğru değermidir düşündürdü, Mastergel maker daha iyi olabilir ama fiyatını haketmiyor diye hatırlıyorum. Thermal grizzlyler bütçene sıkıntı mı ?

İletkenlik değeri güzelde zalman macunlarını hiç iyi hatırlamıyorum acaba doğru değermidir düşündürdü, Mastergel maker daha iyi olabilir ama fiyatını haketmiyor diye hatırlıyorum. Thermal grizzlyler bütçene sıkıntı mı ?
MX-6 şuan 340TL Maker ise 400TL. Fiyat farkı az olunca Maker mi alsam diye düşündüm.

Bu fiyat bandında daha iyisi varsa önerebilirsin ama 4 gram veya üstü olsun.

Thermal grizzly daha iyi seçim.
Teknik olarak bunun iletkenlik değeri ikisinden de düşük kalıyor ama vizikoziteye yoğunluğa falan bakamadım o konulardan dolayı bu iyidir daha serin tutar dersen bunu alayım o zaman.

Huma bilişim sahte göndermez değil mi?

Teknik olarak bunun iletkenlik değeri ikisinden de düşük kalıyor ama vizikoziteye yoğunluğa falan bakamadım o konulardan dolayı bu iyidir daha serin tutar dersen bunu alayım o zaman.

Huma bilişim sahte göndermez değil mi?

Huma bilişimi bilmiyorum ama genelde amazonda bir sorun çıkmaz çıksada kolay halledersin. Yine bi araştırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,696
Üyeler
188,150
Son üye
syntysadd
Geri