Dambıldor
80+ Silver
Devasa fark yok mx4 ve mx6 arasında.Hepsiburada kuponum mevcut fakat sadece hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli. Sizce aşağıdakilerden hangisini almalıyım? 4 grm versiyonlarından mx4 mü mx6 mı alınmalı? Aradaki farka değer mi sizce?
O zaman mx4 alıp geçeyim en iyi teşekkürler. Bu arada warzone oynuyor musun? İşlemcimi 5800x3d yapmayı düşünüyorum ama ram ocli sistem kullanan az Ekran kartını da 6900xt yapacağım fpsler sana yakın azcık fazla olur muhtemelen.Devasa fark yok mx4 ve mx6 arasında.
mx6 daha uzun ömürlüdür ama 2 kata yakın fark var mx4 işinizi fazlasıyla görecektir.Hepsiburada kuponum mevcut fakat sadece hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli. Sizce aşağıdakilerden hangisini almalıyım? 4 grm versiyonlarından mx4 mü mx6 mı alınmalı? Aradaki farka değer mi sizce?
Hepsiburada kuponum mevcut fakat sadece hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli. Sizce aşağıdakilerden hangisini almalıyım? 4 grm versiyonlarından mx4 mü mx6 mı alınmalı? Aradaki farka değer mi sizce?
Warzone yakın zamanlarda oynuyordum şu ara remnanta sardım, competitive ayarlarda 1440pde 180-210fps alıyorum, ekran kartı imzadakinden farklı olarak 3090 şuan, imzayı yazarken bi appten yararlanarak yazmıştım onu bulup güncellemeye üşendiğim için 3080ti kaldıO zaman mx4 alıp geçeyim en iyi teşekkürler. Bu arada warzone oynuyor musun? İşlemcimi 5800x3d yapmayı düşünüyorum ama ram ocli sistem kullanan az Ekran kartını da 6900xt yapacağım fpsler sana yakın azcık fazla olur muhtemelen.
Kryonaut çabuk kuruyup performans kaybediyor, değmez bence 2-3derece için.
Çabuk kuruma dediğin en az 1 sene gidiyor zaten her sene yenilemeliWarzone yakın zamanlarda oynuyordum şu ara remnanta sardım, competitive ayarlarda 1440pde 180-210fps alıyorum, ekran kartı imzadakinden farklı olarak 3090 şuan, imzayı yazarken bi appten yararlanarak yazmıştım onu bulup güncellemeye üşendiğim için 3080ti kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kryonaut çabuk kuruyup performans kaybediyor, değmez bence 2-3derece için.
MX4-6lar 2seneye kadar performans kaybı yaşatmıyor ama kyronautlarda 3.-4.aydan itibaren sıcaklıklar artıyor. Ayrıca 1gr fiyatına 4gr mx alıyorsun. MX4ten veya 6dan daha iyi olduğu net zaten ama uzun vadeli macun değil.Çabuk kuruma dediğin en az 1 sene gidiyor zaten her sene yenilemeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oc yaparsa 2-3 derece fark olmuyor