Hangi Tip Mouse Tutuşum Var?

PykeTyson

80+
Reaksiyon skoru
35
1000029538.webp
1000029537.webp
1000029539.webp

Arkadaşlar mouseumu bu çesit tutuyorum genelde böyle kullanıyorum ve 3-4k arası bütçeyle yeni mouse alcaktım ancak bu mouse tutuş şekli baya önemliymiş şu anda elimdeki mouse razer deatheaderv2mini dediğim gibi bu hangi tutuş şekli ve yeni mouse öneriniz var mı?

Claw tutuyorsunuz scyrox v6 işinizi görecektir

Claw tutuyorsunuz. Arkadaşların söylediği Scyrox v6 Palm tutuş için, karıştırmış olabilirler. Siz V8 olanını kullanmalısınız.

Claw tutuyorsunuz. Arkadaşların söylediği Scyrox v6 Palm tutuş için, karıştırmış olabilirler. Siz V8 olanını kullanmalısınız.
Benim bildiğim şekilde öyle ben palm sanıyordum iyiki sormuşum technopatha hepinize teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkiside aynı fiyat aslında v8 birde daha hafif diye biliyorum

V6 full palm değil ama v8 full claw için. Arkadaşın eli biraz büyük ve relax claw tutuyor bu yüzden v6 almalı.

V6 full palm değil ama v8 full claw için. Arkadaşın eli biraz büyük ve relax claw tutuyor bu yüzden v6 almalı.
anladım hocam peki bir sorum var bu mouse u 8k hz de kullanmak ile 4k da kullanmak farkeder mi? i512400f işlemcim var fps düşüşü olabilirmiş

anladım hocam peki bir sorum var bu mouse u 8k hz de kullanmak ile 4k da kullanmak farkeder mi? i512400f işlemcim var fps düşüşü olabilirmiş
8kya gerek yok hocam fps düşürür evet. 8kyı gözle anlayabilmek için 360 hz bir monitör ve iyi bir işlemci gerek. Ben v8 kullanıyorum 1kda kullanıyorum şarjı uzun gitsin diye ama rekabetçi oyunlarda arttırabilirsin.

8kya gerek yok hocam fps düşürür evet. 8kyı gözle anlayabilmek için 360 hz bir monitör ve iyi bir işlemci gerek. Ben v8 kullanıyorum 1kda kullanıyorum şarjı uzun gitsin diye ama rekabetçi oyunlarda arttırabilirsin.
O zaman alıp 2k hz de kullanmak idealdir diye düşünüyorum

O zaman alıp 2k hz de kullanmak idealdir diye düşünüyorum
Normal kullanımda 1k,Sadece Rekabetçi Oyunlarda 2 veya 4k işlemcinin kaldırdığı kadarını kullanabilirsin.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar mouseumu bu çesit tutuyorum genelde böyle kullanıyorum ve 3-4k arası bütçeyle yeni mouse alcaktım ancak bu mouse tutuş şekli baya önemliymiş şu anda elimdeki mouse razer deatheaderv2mini dediğim gibi bu hangi tutuş şekli ve yeni mouse öneriniz var mı?
Mouse tutuş tipi olduğunu ilk kez şimdi öğrendim hocam sanırım ben sadece eğlence için oynuyorum

mouse eline küçük gibi ona göre yeni bir şey düşün istersen , rahatsan sıkıntı yok tabi
bu arada internet kafeci abi tutuşu o , çıkan pop up'lara ani tepki verme bonusu veriyor 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,712
Üyeler
186,777
Son üye
aviciisheir
Geri