Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,513
Fiyat önemsiz hangisi daha iyi olur ilk defa jilete vuracağım
Son düzenleme:
bic flex 5
Eğer daha sakalların kalın değilse boşuna macera arama marketten Gillete marka al direkt.
Hocam proglide ı şiddetle tavsiye ediyorum. Benim öyle pek sakalım yok şimdi belki inandırıcı gelmeyecek ama aynı başlığı ile 6 yıldır kullanıyorum düzenli temizliğini yaparak ve hala çok iyi kesiyor. 1 pandemi 1 deprem atlattı benle birlikte yoldaş olduk
Reis ortada doğru düzgün sakal bile yok bırak sertliği permatik vursam o bile keser atar ama almışken iyisini alayım diyorum.Eğer daha sakalların kalın değilse boşuna macera arama marketten Gillete marka al direkt.
2. Linkteki değilmi kral aynısıHocam proglide ı şiddetle tavsiye ediyorum. Benim öyle pek sakalım yok şimdi belki inandırıcı gelmeyecek ama aynı başlığı ile 6 yıldır kullanıyorum düzenli temizliğini yaparak ve hala çok iyi kesiyor. 1 pandemi 1 deprem atlattı benle birlikte yoldaş olduk![]()
Reis benimde az kaldı o yüzden bunları attım yeni yılda bende gideceğim nasipse az kaldı şurada.alttakı ıyı askerde kullanıyodum sıfır alır oynar baslıklı olması cok ıyı cıdden yedek baslık alıp degısırsın . Eger hergun kesıyosan sakalını 1 bılemedın 2 hafta goturur bıcakları
Al gec hatta traş kopugude al ben oyle yaptıydım yanına ne olur ne olmaz dıye yedek bıcakda al gıttıgın yer kucuk bı yerse bulamaya bılırsın aynısından benım basıma gelmıstı ıyıkı yedek almısım dedımReis benimde az kaldı o yüzden bunları attım yeni yılda bende gideceğim nasipse az kaldı şurada.
Alttakini alıyorum yorumları falan da çok iyi
Eyvallah yılbaşında giderim heralde ne zaman alır bilmiyorum.Al gec hatta traş kopugude al ben oyle yaptıydım yanına ne olur ne olmaz dıye yedek bıcakda al gıttıgın yer kucuk bı yerse bulamaya bılırsın aynısından benım basıma gelmıstı ıyıkı yedek almısım dedım
ha bu arada askerde kantınde falan satılıyor bu tarz tras kopugu vs ordanda alabılırsın gıttıgınde bır tık ucuz olur dısarıya gore hayırlı teskereler
orda senı cok guzel alıstırırlar merak etmeEyvallah yılbaşında giderim heralde ne zaman alır bilmiyorum.
Ben bunu alıyorum zaten kral benim şuan suratımın yarısında sakal yok olanlarda yumuşacık normal kol kılı gibi.
Askere kadar alıştırma yapayım diye adam akıllı bir şey almak istiyorum hem oradada aldığımı kullanacağım alışmak için yani.