Neler Yeni

Hangi Traş Bıçağını Almalıyım ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,114
İsim
.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Emir
bic flex 5

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey

atanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış İşgören
Instagram
barisisgoren81
Steam
https://steamcommunity.com/id/atanistr/
Discord
barisisgoren
YouTube
Atanis

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Vesselam

80+ Bronze
Hocam proglide ı şiddetle tavsiye ediyorum. Benim öyle pek sakalım yok şimdi belki inandırıcı gelmeyecek ama aynı başlığı ile 6 yıldır kullanıyorum düzenli temizliğini yaparak ve hala çok iyi kesiyor. 1 pandemi 1 deprem atlattı benle birlikte yoldaş olduk :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,114
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer daha sakalların kalın değilse boşuna macera arama marketten Gillete marka al direkt.
Reis ortada doğru düzgün sakal bile yok bırak sertliği permatik vursam o bile keser atar ama almışken iyisini alayım diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam proglide ı şiddetle tavsiye ediyorum. Benim öyle pek sakalım yok şimdi belki inandırıcı gelmeyecek ama aynı başlığı ile 6 yıldır kullanıyorum düzenli temizliğini yaparak ve hala çok iyi kesiyor. 1 pandemi 1 deprem atlattı benle birlikte yoldaş olduk :D
2. Linkteki değilmi kral aynısı

Palo DAYI 👑

80+ Gold
alttakı ıyı askerde kullanıyodum sıfır alır oynar baslıklı olması cok ıyı cıdden yedek baslık alıp degısırsın . Eger hergun kesıyosan sakalını 1 bılemedın 2 hafta goturur bıcakları

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,114
İsim
.
alttakı ıyı askerde kullanıyodum sıfır alır oynar baslıklı olması cok ıyı cıdden yedek baslık alıp degısırsın . Eger hergun kesıyosan sakalını 1 bılemedın 2 hafta goturur bıcakları
Reis benimde az kaldı o yüzden bunları attım yeni yılda bende gideceğim nasipse az kaldı şurada.
Alttakini alıyorum yorumları falan da çok iyi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Reis benimde az kaldı o yüzden bunları attım yeni yılda bende gideceğim nasipse az kaldı şurada.
Alttakini alıyorum yorumları falan da çok iyi
Al gec hatta traş kopugude al ben oyle yaptıydım yanına ne olur ne olmaz dıye yedek bıcakda al gıttıgın yer kucuk bı yerse bulamaya bılırsın aynısından benım basıma gelmıstı ıyıkı yedek almısım dedım :)
ha bu arada askerde kantınde falan satılıyor bu tarz tras kopugu vs ordanda alabılırsın gıttıgınde bır tık ucuz olur dısarıya gore hayırlı teskereler

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,114
İsim
.
Al gec hatta traş kopugude al ben oyle yaptıydım yanına ne olur ne olmaz dıye yedek bıcakda al gıttıgın yer kucuk bı yerse bulamaya bılırsın aynısından benım basıma gelmıstı ıyıkı yedek almısım dedım :)
ha bu arada askerde kantınde falan satılıyor bu tarz tras kopugu vs ordanda alabılırsın gıttıgınde bır tık ucuz olur dısarıya gore hayırlı teskereler
Eyvallah yılbaşında giderim heralde ne zaman alır bilmiyorum.
Ben bunu alıyorum zaten kral benim şuan suratımın yarısında sakal yok olanlarda yumuşacık normal kol kılı gibi.
Askere kadar alıştırma yapayım diye adam akıllı bir şey almak istiyorum hem oradada aldığımı kullanacağım alışmak için yani.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Eyvallah yılbaşında giderim heralde ne zaman alır bilmiyorum.
Ben bunu alıyorum zaten kral benim şuan suratımın yarısında sakal yok olanlarda yumuşacık normal kol kılı gibi.
Askere kadar alıştırma yapayım diye adam akıllı bir şey almak istiyorum hem oradada aldığımı kullanacağım alışmak için yani.
orda senı cok guzel alıstırırlar merak etme :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,025
Üyeler
164,598
Son üye
gumushane01
Top Bottom