Hangi üni/bölümü tercih etmeliyim

nalo55

80+
Reaksiyon skoru
96
Selamlar ea25k yaptım hukuk/ybs/hacettepe ing iktisat arasında kaldım siz olsanız neden ne seçerdiniz

Normalde direkt ybs derim ama aklım diğerlerinde de kalıyor sonuçta bu meslek ile uğraşacağım

Hukuk kesinlikle ya. Çevrende avukat varsa mezun olduktan sonra yönlendirirler de seni.

Hukuk kesinlikle ya. Çevrende avukat varsa mezun olduktan sonra yönlendirirler de seni.
Çevremde hiç avukat yok birde şuan instada felan görüyorm avukatlar hep ağlıyor maas,çalışma şartları vs çok kötüymüş diye

Bu ulkenin hukuk sisteminde calisilmaz diye dusunuyorum.Ek olarwk bolumu kendine gore sec.Baskasina gore degil.Kendini hangisine yakin hissediyorsan ona yonel ki ileride pisman olma

Selamlar ea25k yaptım hukuk/ybs/hacettepe ing iktisat arasında kaldım siz olsanız neden ne seçerdiniz

Normalde direkt ybs derim ama aklım diğerlerinde de kalıyor sonuçta bu meslek ile uğraşacağım
Sıralaman için tebrikler hocam. Bence hakkını kaliteli akademik kadrosu güçlü olan bir hukuk fakültesinde yapman senin için daha iyi olur diye düşünüyorum

hukuğu geç. iktisat olabilir, ybs mükemmel olur.

yukarıdaki benim fikrimdi. 3 bölümde biririnden çok farklı. senin kişisel tercihine kalmış.

Geri