MutsuzBirSeker
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
RYZEN 7800X3D 10 AY TAKSİTLİ 12 K YA <3
Enermax 1650W psu ve Arctic Liquid Freezer III Pro Beyaz 360mm işlemci soğutucusu.Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
aynen valla çok iyi olur2x16 dual kit ram lazım hocam güzel indirimli.Marka model hiç farketmez o kadar dardayız.
2K Monitör indirimi ayarlarmısın kral msı aoc asus vs 7-8 k lık bişi taksit olursa güzel olurDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Marka/model fark etmeksizin 2x16 GB-6000 Mhz-Cl30 RAM indirimi istiyoruz.Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.