🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Enermax 1650W psu ve Arctic Liquid Freezer III Pro Beyaz 360mm işlemci soğutucusu.

Fiyat performans ürünü bir mikrofon indirim olursa iyi olur.

Asus Rog Strix G16 G614FR-S5132 5070 Tİ RYZEN 9 9955HX3D Laptop
abi bu model sadece Asusun kendi sitesinde var, diğer hiç bir platformda yok kendileri de peşin fiyatına 3 taksit yapıyor kasıma özel :D şaka gibi, buna indirim yaptıramasan bile hepsi burada yada amazon gibi platformlara getirtebilir misin? 10-12 taksit alalım.

Kaliteli bir Koltuk.

Victorinox Swiss Champ XXL 1.6795.XXL 73 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Çakı da indirim olursa iyi olur.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
2K Monitör indirimi ayarlarmısın kral msı aoc asus vs 7-8 k lık bişi taksit olursa güzel olur

Marka/model fark etmeksizin 2x16 GB-6000 Mhz-Cl30 RAM indirimi istiyoruz.

Geri