Neler Yeni

Hangi Viski daha iyi?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
12 Yıllık Dalmore aklımda vardı ama Glenmorangie The Lasanta de aklıma takıldı sonra bir kaç kullanıcı yorumu okudum single maltcılar mutlaka Kilchoman Sanaig'i denesin diye iyicene Allak bullak oldu aklım kararsız kaldım 3'ününde tadı birbirinden farklı Kilchoman daha aklıma yattı çünkü isli, mutlu eden damakda uzun süre kalan bir viskiymiş deneyenler yorum yaparsa mutlu olurum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,691
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
12 Yıllık Dalmore aklımda vardı ama Glenmorangie The Lasanta de aklıma takıldı sonra bir kaç kullanıcı yorumu okudum single maltcılar mutlaka Kilchoman Sanaig'i denesin diye iyicene Allak bullak oldu aklım kararsız kaldım 3'ününde tadı birbirinden farklı Kilchoman daha aklıma yattı çünkü isli, mutlu eden damakda uzun süre kalan bir viskiymiş deneyenler yorum yaparsa mutlu olurum.
Glenmorangie Signet Single Malt dene, inanılmaz

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Glenmorangie Signet Single Malt dene, inanılmaz
hocam ben 3-5 bin lira civarı bakıyodum şak diye 10 bin liralık önerdiniz bilmem çok viski manyağı biri değilim para verirmiyim sanırım Kilchoman alıcam isli tatları severim gene de bi ara denerim parasını hak ediyordur diye tahmin ediyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,958
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
ben ballantines içiyom 10 numara mal

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,691
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
hocam ben 3-5 bin lira civarı bakıyodum şak diye 10 bin liralık önerdiniz bilmem çok viski manyağı biri değilim para verirmiyim sanırım Kilchoman alıcam isli tatları severim gene de bi ara denerim parasını hak ediyordur diye tahmin ediyorum.
İskoç viskileri de güzel oluyor onu da deneyebilirsin o da güzeldir, kokteyl olarak daha güzel gidecektir. Portakal suyu veya limonata ile çok güzel olur gazlı içecekler ile karıştırmanı önermem.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İskoç viskileri de güzel oluyor onu da deneyebilirsin o da güzeldir, kokteyl olarak daha güzel gidecektir. Portakal suyu veya limonata ile çok güzel olur gazlı içecekler ile karıştırmanı önermem.
Ben sade içmeyi severim İskoç bende severim kokteyl yaparım ama pek aram yok likör severim kendi ev yapımı.

Top Bottom