oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 aydır düzenli şekilde beslenip fitnessa gidiyorum ( 6-7 ay oldu fakat düzenli beslenmeye başlayalı 4 ay oldu ) 1,75 / 95 kilodan 1,79 / 82 kiloya kadar geldim şimdi diyetimin kalorisini arttırıcağım fakat proteinin yetersiz geldiğini hissetmeye başladım, (spor esnasında güçsüz kalmam, kaslarımın haftalarca 1 cm bile büyümemesi aksine küçülmesi), ve artık whey almaya karar verdim fakat bütçem fazla yok hangi wheyi alacağım onu da bilmiyorum F/P bakımından ronic ve bpn wheyleri arasında kaldım. İkisi de 2200 gram civarı ve fiyatları 400-500 arasında diğer wheyler bu fiyata 900gram verirken bunlar 2 katından fazla veriyor fakat tam bilgim olmadığı için direk atlamak istemedim hangisini almalıyım?
BPN Eco Tactical Whey Protein Tozu 2000 g Çikolatalı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
BPN Best Plus Nutrition Eco Tactical Whey 2000 gr (ÇİKOLATA) Protein Tozu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ronic Nutrition Whey Protein Tozu Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (ÇİKOLATA AROMALI) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ronic Nutrition Whey Protein Tozu Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (ÇİKOLATA AROMALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com