Hangi whey proteini almalıyım?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Reaksiyon skoru
12,366
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 aydır düzenli şekilde beslenip fitnessa gidiyorum ( 6-7 ay oldu fakat düzenli beslenmeye başlayalı 4 ay oldu ) 1,75 / 95 kilodan 1,79 / 82 kiloya kadar geldim şimdi diyetimin kalorisini arttırıcağım fakat proteinin yetersiz geldiğini hissetmeye başladım, (spor esnasında güçsüz kalmam, kaslarımın haftalarca 1 cm bile büyümemesi aksine küçülmesi), ve artık whey almaya karar verdim fakat bütçem fazla yok hangi wheyi alacağım onu da bilmiyorum F/P bakımından ronic ve bpn wheyleri arasında kaldım. İkisi de 2200 gram civarı ve fiyatları 400-500 arasında diğer wheyler bu fiyata 900gram verirken bunlar 2 katından fazla veriyor fakat tam bilgim olmadığı için direk atlamak istemedim hangisini almalıyım?

Valla dostum ben yakın zamanda şu siteden aldım https://heromega.com/collections/protein
Furkan er diye bir eleman var youtubede. Siteyi yeni açmışlar açılış indirimi olarak fiyatları güzelce kırmışlar.

Ronic' i kullanmıstım ama o dönem sporun ilk ayı olması ve bilgisiz olmam yüzünden ürün iyi mi kötü çok yorum yapamam. BPN' i bende şuan almak istiyordum ama sanırım çok şeker vardı onda nedense listemde elemişim.

Ronic' i kullanmıstım ama o dönem sporun ilk ayı olması ve bilgisiz olmam yüzünden ürün iyi mi kötü çok yorum yapamam. BPN' i bende şuan almak istiyordum ama sanırım çok şeker vardı onda nedense listemde elemişim.
Bende aşırı kararsızım şuan ikisinin de aslında şeker oranı yakın.

ronic gibi markalara bulaşacağınıza hiç kullanmayın, hep diyorum. Un’u protein tozu gibi düşünüp iç daha fazla faydasını görürsün.
İkisi de 2200 gram civarı ve fiyatları 400-500 arasında diğer wheyler bu fiyata 900gram verirken bunlar 2 katından fazla veriyor fakat tam bilgim olmadığı için direk atlamak istemedim hangisini almalıyım?
O 900gr’lar sağlığın için
bile daha faydalı olacaktır.

@cagdascelebi' nin attığı güzel duruyor aslında
Creatin ve diğer çoğu değer belirtilmemiş şüphe uyandırdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ronic gibi markalara bulaşacağınıza hiç kullanmayın, hep diyorum. Un’u protein tozu gibi düşünüp iç daha fazla faydasını görürsün.

O 900gr’lar sağlığın için
bile daha faydalı olacaktır.
Neden bulaşmamalıyım hocam? açıklama yapsanız aslında çok daha iyi olur bazıları da alabilirsiniz diyor.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 aydır düzenli şekilde beslenip fitnessa gidiyorum ( 6-7 ay oldu fakat düzenli beslenmeye başlayalı 4 ay oldu ) 1,75 / 95 kilodan 1,79 / 82 kiloya kadar geldim şimdi diyetimin kalorisini arttırıcağım fakat proteinin yetersiz geldiğini hissetmeye başladım, (spor esnasında güçsüz kalmam, kaslarımın haftalarca 1 cm bile büyümemesi aksine küçülmesi), ve artık whey almaya karar verdim fakat bütçem fazla yok hangi wheyi alacağım onu da bilmiyorum F/P bakımından ronic ve bpn wheyleri arasında kaldım. İkisi de 2200 gram civarı ve fiyatları 400-500 arasında diğer wheyler bu fiyata 900gram verirken bunlar 2 katından fazla veriyor fakat tam bilgim olmadığı için direk atlamak istemedim hangisini almalıyım?

Cagdascelebi attığını ben kullanıyorum değerleri vb iyi kendinde bakabilirsin. Faydasını gördüm.

Yardımcı olur inşallah

Ekler

• F02C890C-1236-4362-8024-7849CE2CCD38.jpeg
    F02C890C-1236-4362-8024-7849CE2CCD38.jpeg
    1.4 MB · Hit: 80
  • 5DE8D82C-A1B7-496E-8632-634F226C0502.jpeg
    5DE8D82C-A1B7-496E-8632-634F226C0502.jpeg
    1.7 MB · Hit: 81

Neden bulaşmamalıyım hocam? açıklama yapsanız aslında çok daha iyi olur bazıları da alabilirsiniz diyor.
Hocam hammadde farkı fazlasıyla var. Bence uzak durulması gereken markalar.

Ya belli başlı markalar alacaksın ya da paranı çöp edeceksin :/ Piyasadaki çoğu supplement beş para etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,250
Üyeler
184,127
Son üye
UMUT0763
Geri