Home kur pro kurmaArkadaşlar merhaba fredoss sistemim var sizce en iyi win10 sürümü hangisi?
1 seneye yakındır pro kullanıyorum tavsiye ederim bundan önce home kullaniyordum anı takılmalar yaşıyordum oyunlarda proya geçince düzeldi ?Arkadaşlar merhaba fredoss sistemim var sizce en iyi win10 sürümü hangisi?
Pro yükle gitsinArkadaşlar merhaba fredoss sistemim var sizce en iyi win10 sürümü hangisi?
İlk öncelikle merhaba hocam bana kalırsa home veya home single langue kur bunlar daha performanslı diye biliyorum zaten aralarında uçurum farklar yok bütün sürümlerini kullandım normal kullanıcı için fark etmiyor yani ama homce ve home single langue daha performans oyunlar için vs iyi akşamlarArkadaşlar merhaba fredoss sistemim var sizce en iyi win10 sürümü hangisi?
Pro sürümünde homedan fazla hizmetler çalışacak diye biliyoruml Bitlock vs. Home tavsiye ederimArkadaşlar merhaba fredoss sistemim var sizce en iyi win10 sürümü hangisi?
Home kurmanı tavsiye ederimArkadaşlar merhaba fredoss sistemim var sizce en iyi win10 sürümü hangisi?