Neler Yeni

Hangi Windows 11 Sürümünü Kullanmalıyım?

ATAMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Ataman
Merhaba dostlar, yeni bir laptop satın almaya karar verdim. Bu laptopla Windows 10'a elveda demek istiyorum. Laptopu genel olarak yazılım, ofis programları, oyun vs. için kullanıcam. Hangi Windows 11 sürümünü (Pro, Home, SL vs.) tercih etmeliyim?

Not: Bilgisayarın özellikleri için https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-2/

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cihan
Şuan geçme bence sıkıntılı diyorlar bende emin değilim henüz geçtiğinde bana bilgi verebilme şansın olurmu eğerki geçmeyi kararlaştırsan.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Ben pro taraftarıyım kendimde pro kullanıyorum memnunum

ATAMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Ataman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan geçme bence sıkıntılı diyorlar bende emin değilim henüz geçtiğinde bana bilgi verebilme şansın olurmu eğerki geçmeyi kararlaştırsan.
Elbette dostum, deneyimlerimi yakın bir zamanda paylaşırım eğer geçersem biraz arafta kaldım açıkçası.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Win 11 pro kullanıyorum.Bir ara alt tab problemi vardı geçti.Onun harici sıfır sıkıntı.Yeni cihaz alacağın için 11 pro kur gitsin.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,879
İsim
Emre Zengin

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cihan
Elbette dostum, deneyimlerimi yakın bir zamanda paylaşırım eğer geçersem biraz arafta kaldım açıkçası.
Windows 11 banada geldi ama güncellemedim ayarlar güncelleme ve güvenlik kısmında ordanmı yapmalıyım uygulamalar kalırmı ?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Windows 11 banada geldi ama güncellemedim ayarlar güncelleme ve güvenlik kısmında ordanmı yapmalıyım uygulamalar kalırmı ?
Hocam bir ara öyle yükseltenlerde bayağı bir sorun olmuştu, şuan varmı bilmiyorum. Ben o sorunların olduğu dönemde format ile geçtim sıkıntısız kullanıyorum.

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cihan
Hocam bir ara öyle yükseltenlerde bayağı bir sorun olmuştu, şuan varmı bilmiyorum. Ben o sorunların olduğu dönemde format ile geçtim sıkıntısız kullanıyorum.
Formatsız geçsem olurmu ?

Top Bottom