Windows 8.1 Single Language kur bence. Ya da NT Lite ile düzenleyip Windows 10'da kurabilirsin ben öyle yaptım evdeki 14 yıllık laptop için.Merhabalar PC eski 3 GB RAM e7300 işlemci gt220 orjinal w7 İSO indirmek istiyorum ama basic profesyonel ultimate filan hangisini indireyim bi de güvenli nerden indirebilirim İSO dosyasını
Win 7 kurman daha iyi home iyi olur kasmazMerhabalar PC eski 3 GB RAM e7300 işlemci gt220 orjinal w7 İSO indirmek istiyorum ama basic profesyonel ultimate filan hangisini indireyim bi de güvenli nerden indirebilirim İSO dosyasını
Şuan PC açılmıyor temizden kurcamŞuan hangi windows u kullanıyorsun
Temiz link atar mısın 64 bit w7 homeWin 7 kurman daha iyi home iyi olur kasmaz
Şuan PC açılmıyor temizden kurcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Temiz link atar mısın 64 bit w7 home
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Microsoft’un sitesin de İSO dosyasını bulamadım eskiden vardı yardımcı olabilecek var mı
İsoyu hallerim de rufus ile yazıyorum ama disk bölüm düzeninde gpt mbr hangisiyle yazmam lazım bilgin var mıTüm Windows 7 ISO dosyaları
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...www.technopat.net
Farketmezİsoyu hallerim de rufus ile yazıyorum ama disk bölüm düzeninde gpt mbr hangisiyle yazmam lazım bilgin var mı
Reis baya soru sordum da bunlardan hangisini seçmeliyim formatın başlamadı icinFarketmez
Windows 7 ultimate kurabilirsiniz.Merhabalar PC eski 3 GB RAM e7300 işlemci gt220 orjinal w7 İSO indirmek istiyorum ama basic profesyonel ultimate filan hangisini indireyim bi de güvenli nerden indirebilirim İSO dosyasını
Maalesef GBT ile hazırladım ama hata verdi mbr ile yazdırmamı istiyorFarketmez
Bilgilendirme win 11 ve onda MBR ile yazılıyor iki seçenek oluyor otomatik MBR seçmesi gerekirMaalesef GBT ile hazırladım ama hata verdi mbr ile yazdırmamı istiyor