Hangi Windows’u Yüklemeliyim?

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Merhabalar PC eski 3 GB RAM e7300 işlemci gt220 orjinal w7 İSO indirmek istiyorum ama basic profesyonel ultimate filan hangisini indireyim bi de güvenli nerden indirebilirim İSO dosyasını

Merhabalar PC eski 3 GB RAM e7300 işlemci gt220 orjinal w7 İSO indirmek istiyorum ama basic profesyonel ultimate filan hangisini indireyim bi de güvenli nerden indirebilirim İSO dosyasını
Windows 8.1 Single Language kur bence. Ya da NT Lite ile düzenleyip Windows 10'da kurabilirsin ben öyle yaptım evdeki 14 yıllık laptop için.

Win 7 kurman daha iyi home iyi olur kasmaz

Şuan PC açılmıyor temizden kurcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Temiz link atar mısın 64 bit w7 home
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Microsoft’un sitesin de İSO dosyasını bulamadım eskiden vardı yardımcı olabilecek var mı

İsoyu hallerim de rufus ile yazıyorum ama disk bölüm düzeninde gpt mbr hangisiyle yazmam lazım bilgin var mı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 28
Windows 7 ultimate kurabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,942
Üyeler
195,211
Son üye
SutluSogan
Geri