Neler Yeni

Yardım Hangi wireless kulaklık daha iyi ?

EsdeathSama

80+ Bronze

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
İmkanınız varsa mağazadan alın, yoksa kargo geldiğinde video çekin kutudan belli oluyor zaten 2020 veya 2023 olduğu. Eğer 2020 versiyonu ise kutuyu açmadan iade edin

Alıntıyı görüntüle
Soldaki 2023 sağdaki 2020
bir diğer en bariz fark 2023 modelin usb-c diğerinin micro-usb olması
hocam ek batarya çıkıyo mu içlerinden bilginiz var mı şarj için

EsdeathSama

80+ Bronze
hocam ek batarya çıkıyo mu içlerinden bilginiz var mı şarj için
Bilmiyorum hocam, kullanıcı deneyimi oluşturacak kadar uzun kullanmadım. Ses kalitesi rahatlık ve mikrofonlarını deniyorum genelde.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
Bilmiyorum hocam, kullanıcı deneyimi oluşturacak kadar uzun kullanmadım. Ses kalitesi rahatlık ve mikrofonlarını deniyorum genelde.
hocam söylemek istediğim şey şarj için batarya fazla var mı yoksa çıkmıyo mu bataryası o tarz

EsdeathSama

80+ Bronze
hocam söylemek istediğim şey şarj için batarya fazla var mı yoksa çıkmıyo mu bataryası o tarz
Bildiğim kadarıyla yok. Kulaklığın dahili bataryasını şarja takıyorsunuz o kadar. Ekstra bir batarya veya kolay değiştirme imkanı mevcut değil.

gomucu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Rasim Şafak
G733 kullanıyorum, ne hs80 wireless ne de arkadaşın attığı 2 kulaklık G733 ile kıyaslanmaz. G733 iyi hoş ama diğerleriyle denk değiller.
biliyorum fakat fıyat olarak bakılınca diğerlerine göre daha iyi gibi geldi bana sen memnun musun kulaklıktan bu fiyata alınmaya değer mi sence cloud 2 kullanıyorum su an kablosuza gecmek istiyorum bu kulaklığı düşünüyorum

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
İmkanınız varsa mağazadan alın, yoksa kargo geldiğinde video çekin kutudan belli oluyor zaten 2020 veya 2023 olduğu. Eğer 2020 versiyonu ise kutuyu açmadan iade edin

Alıntıyı görüntüle
Soldaki 2023 sağdaki 2020
bir diğer en bariz fark 2023 modelin usb-c diğerinin micro-usb olması
bu arada hocam beyaz almayı düşünüyoruz beyaz kutularda aynı şekilde oluyordur biliyor musun

EsdeathSama

80+ Bronze
biliyorum fakat fıyat olarak bakılınca diğerlerine göre daha iyi gibi geldi bana sen memnun musun kulaklıktan bu fiyata alınmaya değer mi sence cloud 2 kullanıyorum su an kablosuza gecmek istiyorum bu kulaklığı düşünüyorum
Mikrofon beklentini tamamen iptal edersen memnun kalırsın, ses olarak üzmez. Cloud 2'nin ses kalitesi iyidir o yüzden G733 sana devrim gibi hissettirmez. Daha çok kablosuzun rahatlığından memnun kalırsın. Şarj olarak ben 1 haftaya yakın bazen daha uzun süreler kullanıyorum, kimileri 2 gün gidiyor diyor, ben RGB'leri kapalı kullandığım için de olabilir. Kulaklıkta ışığın çok önemi yok bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada hocam beyaz almayı düşünüyoruz beyaz kutularda aynı şekilde oluyordur biliyor musun
Evet beyaz kutuda da aynen bu şekilde farklar var.

2023 versiyonunun beyaz kutusu böyle olmalı
1737044266366.png

Top Bottom