Hocam konudan bagimsiz ama altta gorunen linktedi bilgisayara 5k fazla degil miHocamlarim
Rtx 4060ti sistem mi yoksa
Rtx4060+moniter Hangisi
Monitör sistemin içinde
konudan bağımsız olarak altta ki linkin değeri 3KHocam konudan bagimsiz ama altta gorunen linktedi bilgisayara 5k fazla degil mi
hocam 4060ti olanı yapıştırın ben monitörlü olanın videosunu izledim güzelde değil zaten 4kya monitör bulursunuz asus vs olsun daha güzel birde o monitör çerçevesi çok kalın 2.monitör fln alsanız baya kötü deneyim olurPCH V4.1 / INTEL i5-13400F / RTX 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Beki monitör olarak sisteme hangisini seçimhocam 4060ti olanı yapıştırın ben monitörlü olanın videosunu izledim güzelde değil zaten 4kya monitör bulursunuz asus vs olsun daha güzel birde o monitör çerçevesi çok kalın 2.monitör fln alsanız baya kötü deneyim olur
hocam aktif değildim yeni gördüm monitörü başka bir siteden alabilirseniz başka monitör söyliyebilirim pckolikten alıcaksanızBeki monitör olarak sisteme hangisini seçim
Farketmezhocam aktif değildim yeni gördüm monitörü başka bir siteden alabilirseniz başka monitör söyliyebilirim pckolikten alıcaksanız Alıntıyı görüntüle