5imple 80+ Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 169 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Bünyamina yazmış: Evet o fiyata çok iyi. DDR5 en uygun sistem o. Devamı için tıklayın... Peki hocam ddr4 ne oluyor ben çok anlamıyorum
Bünyamina yazmış: Evet o fiyata çok iyi. DDR5 en uygun sistem o. Devamı için tıklayın... Peki hocam ddr4 ne oluyor ben çok anlamıyorum
ahmetwilliam 80+ Bronze Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 894 Dahası Reaksiyon skoru 103 İsim Ahmet 23 Ağustos 2024 #15 Bünyamina yazmış: Fena değiller. Özelleştirme yapmak istemeyenler öyle alabilir. Özelleştirme yapacaksa 550w deep ccol psu ve 1 tb m2 seçerek alabilir. Devamı için tıklayın... hocam ileriye dönük alınır mı? ben mesela gta 6 da açsın isterim
Bünyamina yazmış: Fena değiller. Özelleştirme yapmak istemeyenler öyle alabilir. Özelleştirme yapacaksa 550w deep ccol psu ve 1 tb m2 seçerek alabilir. Devamı için tıklayın... hocam ileriye dönük alınır mı? ben mesela gta 6 da açsın isterim
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 12,764 23 Ağustos 2024 #16 ahmetwilliam yazmış: hocam ileriye dönük alınır mı? ben mesela gta 6 da açsın isterim Devamı için tıklayın... Kesin bir şey söyleyemem o konuda. Açar oynarsın bunlarla tabi ki de ama fps değerleri nasıl olur bilmiyorum. Tabi ki alınır.
ahmetwilliam yazmış: hocam ileriye dönük alınır mı? ben mesela gta 6 da açsın isterim Devamı için tıklayın... Kesin bir şey söyleyemem o konuda. Açar oynarsın bunlarla tabi ki de ama fps değerleri nasıl olur bilmiyorum. Tabi ki alınır.
5imple 80+ Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 169 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Bünyamina yazmış: Kesin bir şey söyleyemem o konuda. Açar oynarsın bunlarla tabi ki de ama fps değerleri nasıl olur bilmiyorum. Tabi ki alınır. Devamı için tıklayın... Bu soru sordum da yard8mci olur musunuz
Bünyamina yazmış: Kesin bir şey söyleyemem o konuda. Açar oynarsın bunlarla tabi ki de ama fps değerleri nasıl olur bilmiyorum. Tabi ki alınır. Devamı için tıklayın... Bu soru sordum da yard8mci olur musunuz
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 12,764 23 Ağustos 2024 #18 5imple yazmış: Bu soru sordum da yard8mci olur musunuz Devamı için tıklayın... Netten araştırabilirsin yanlış bilgi vermek istemiyorum.
5imple yazmış: Bu soru sordum da yard8mci olur musunuz Devamı için tıklayın... Netten araştırabilirsin yanlış bilgi vermek istemiyorum.